donderdag 16 maart 2017

Spirituele teksten over het leven

Het leven is als het zingen van een lied dat je niet gerepeteerd hebt. Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven. Toeval bestaat niet… Soms gebeuren en dingen in je leven die je aan het denken zetten.


Prachtige inspirerende teksten van het hier en nu. Om je kracht en moed te geven of juist rust die je zoekt. Spirituele spreuken, uitspraken en citaten. Mijn hele leven ben ik al gek op mooie spirituele spreuken, uitspraken en citaten, ik heb ook op mijn toilet een prikbord met daarop een aantal (vaak sprituele) spreuken en wijsheden in de vorm van kleine kaartjes hangen, om mij telkens weer te wijzen op mijn eigen valkuilen. Bekijk het bord spirituele teksten van lenyvermeulen op Pinterest.


Binnen het boeddhisme wordt gesproken over liefdevolle vriendelijkhei een zielekwaliteit die tegenwoordig ook wel wordt aangeduid met heartfulness of compassie. Mysteriën en symbolen van de ziel, hoofdstuk 1. Mindful en heartful leven is slechts een begin op het spirituele pad. Levensverhalen van jouw medemensen verwoord in bijzondere gedichten over het leven. Een gedicht over hoop, een mooi leven , een gedicht over jezelf zijn, dieptepunten, de meest uiteenlopende spreuken over het leven en gedichten over leven , zijn in deze categorie Levensgedichten in groten getale aanwezig.


Deze selectie van levensspreuken en wijze uitspraken over allerlei thema´s in het leven inspireren de geest en het hart en zullen voor velen zeer herkenbaar zijn en mooie inzichten brengen. Ontdek spirituele teksten over loslaten, spreuken over vriendschap, teksten over liefde, en wijsheden over Kracht in het leven. Toen vroeg Amrita: spreek tot ons over de Dood. En hij zei: Je wilt het geheim van de dood weten.


Geen standaard gedichten of rijmpjes maar gedichten met een betekenis. Gezegden, citaten en spreuken die zo uit het leven gegrepen zijn. Plaatst je eigen levens zinnen gerust onder deze pagina.


Mooie woorden over het leven , om het leven te vieren, kracht uit te halen, sterker te worden of gewoon omdat ze mooi zijn! Het is niet altijd even gemakkelijk om op deze teksten te komen. De mooiste spreuken over loslaten vind je op Ingspire. Spreuken en wijze teksten in het Nederlands. Inzichten en quotes over loslaten en spreuken die helpen bij vergeving.


Inspirerende woorden met handige inzichten over hoe los te laten, quotes die bijdragen aan acceptatie en spreuken over loslaten voor een Lichter Leven. Wanneer we niet bereid zijn te zien wat het leven probeert ons te laten zien, zal het de intensiteit opvoeren totdat we willen zien wat we moeten zien. Op deze manier is het leven onze grootste bondgenoot. Gesprek met de ander schreef Naimy toen hij jaar oud was, als het opmaken van zijn levensbalans ‘bij zonsondergang’. In de inleiding wordt het leven van de beroemde schoenmaker en mysticus Jacob Boehme beschreven, en daarna volgt een.


Heldendom, dat is sterven om als standbeeld voort te leven. Het behoort tot de mooie compensaties van het leven dat niemand oprecht kan proberen een ander te helpen zonder zichzelf te helpen. Het echte leven begint pas daar waar je het alleen nog als een sprookje kan verdragen. Het zijn handreikingen voor bewustwording en vernieuwing met spirituele teksten en beschouwingen vanuit de rijke traditie van het Rozenkruis.


Zeven maal om de aarde gaan. Ben je op zoek naar mooie teksten en spreuken over alle dingen en gebeurtenissen in het leven ? Mooie Engelse zinnen en teksten over liefde. Het Engelse woord voor liefde is natuurlijk love.


Liefde is heel belangrijk in het leven van een mens, liefde is alles, zonder liefde geen leven zegt men ook wel eens. Je wil graag je dankbaarheid tonen aan de Heer voor dit grote wonder en tegelijkertijd een leuke tekst voor jullie kleine spruit. Het zien wordt als het ware bedekt door denken, ervaren en geloven. Denken, ervaren en geloven versluieren ons zicht op wat is.


In het boeddhisme wordt dat maya genoemd. We leven in een illusie en dat wat is wordt over het hoofd gezien. Het moment is altijd nu. Maar op een dag worden we wakker.


Speelse zomerwinden Sloegen de zijde van je lichte gele kleed Tegen het ranke lichaam, en je ogen Waren van heimwee raadselig verwijd. Pentagram boekwinkel in Haarlem. In die ruime en rust uitstralende winkel kunt u vele spirituele boeken inzien en kopen. Kenmerkend voor de boeken is dat deze verband houden met de thema’s GOD – KOSMOS – MENS.


Leonardo da Vinci op zevenenzestigjarige leeftijd stierf. Dé website voor het gratis onderzoeken van bijzondere paranormale en spirituele zaken. Klik hier voor de teksten over Moeder Aarde en de natuurwezens. Cookies Elohim Centre is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Vandaar ook deze leuke zinnen over geluk.


Plaats hier ook gerust je eigen Engelse zinnen over geluk. Iedereen kan wel wat geluk gebruiken in het leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts