vrijdag 10 maart 2017

Mundo oefentoetsen 2de leerjaar thema 7

Mundo - werkkatern : Fris groen is een schoolboek voor het vak Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs ( 2de leerjaar ). Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Hoe leer ik best voor W. VLeBICH : bekijk de studeerwijzer achteraan je werkkatern zodat je goed weet wat je moet leren. Bekijk de studeertips in je studeerwijzer.


MUNDO Hallo, Ons eerste thema van w. De ene groep zit bij juf Annelies en de andere bij juf Barbara. Mundo is een leergebiedmethode voor mens en maatschappij in de onderbouw van het vmbo, havo en vwo. Aardrijkskunde, geschiedenis en economie zijn logisch geïntegreerd met een duidelijk rode draad.


De lesmethode behandelt onderwerpen diepgaand en afwisselend. Maximale flexibiliteit. Onze methode wereldoriëntatie voor het lager onderwijs is heel ruim. Door een uitgebreide concordantie en de doelenplanner bij de methode hou je zicht op. Make your online life easier by keeping all your favorite websites organized in a visually-appealing, personalized environment.


Save your links in tiles that you can customize with different colors, icons or images. De laatste opdrachten in het werkboek zijn steeds herhalingsoefeningen. Deze worden ofwel in de klas ofwel thuis gemaakt. In de studiewijzer worden alle leerinhouden opgesomd. Om te controleren mag je altijd spieken in het spellingsschrift.


Met Ieder talent telt willen we werkzoekenden met migratieachtergrond warm maken voor een job in de sociale sector. Op de site vind je een 13-tal beroepenfiches, met telkens vertalingen in het Frans, Arabisch, Turks, Russisch en Engels. Wero : Mundo oefentoetsen.


Skip trial month free. Unsubscribe from pieter Beernaert? Wanneer je klikt op het thema , bekom je de oefentoets. Het is nuttig om deze toch wel eens in te oefenen.


Je kan de vragen ook zelf controleren. Deze week komt de eerste wero-toets van het 5de leerjaar er aan! Wie z’n kennis rond het thema “Kinderen van alle tijden” al eens wil testen, kan online een oefentoets maken. Oefentoets - Oefentoetsen WFT, SVH, VCA en medische verpleegkundig rekenen - Op oefentoets.


Mundo FOCUSTHEMA Geomundo Geomundo is aardrijksunde in een mooie samenvatting door de leersite verwerkt. Met als bron het leerboek geomundo. De klasblog van vorig schooljaar is om een of andere duistere reden verdwenen van het internet. Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling. Deze oefentoetsen sluiten aan bij Rekensprong 5. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Leerlingen kunnen ze gebruiken om hun eindtoetsen voor te bereiden.


Per leerjaar kan je twee thema ’s vervangen door projecten. Canrinus oefenen 1ste leerjaar. VLL beeldbank filmpjes. Lees je mee - veilig leren lezen. Welkom in het 2de leerjaar.


Mundo oefentoetsen 2de leerjaar thema 7

Vandaag werd Tiebe jaar. Onze eerste jarige in de klas werd dan ook uitbundig gevierd! Elk thema duurt weken. Elke week gaat uit van lestijden (of 3minuten). Daarenboven linken we in elk leerjaar van de thema ’s vrijblijvend aan Op verkenning, de nieuwe uitgave voor wereldoriëntatie van Uitgeverij VAN IN.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. De thema ’s werden geselecteerd op basis van een uitgebreide bevraging van leerlingen en leerkrachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts