woensdag 17 mei 2017

Iphone fabrieksinstellingen zonder toegangscode

Deze tip legt uit hoe je zonder pincode weer toegang krijgt tot je iDevice, ook als je deze toegangscode niet meer weet. U kunt de telefoon updaten of een harde reset starten in de DFU mode. Met deze mode update u de firmware en iOS zonder uw Apple ID nodig te hebben. Tip: Maak eerst een back-up.


Houd er rekening mee dat als je de fabrieksinstellingen terugzet, alle apps, foto’s, contacten en andere bestanden worden gewist. Zo kunnen anderen niet in je toestel kijken. Hieronder lees je hoe je dat doet. Vele mensen voeren deze optie uit als ze het. Druk op ‘OK’laat het volgende zien.


Sluit uw iOS-apparaat aan op uw computer en open iTunes. Wanneer uw apparaat is verbonden. Een vergeten wachtwoord voor een iOS apparaat opnieuw instellen. Er zijn weinig dingen irritanter dan een vergeten toegangscode.


Iphone fabrieksinstellingen zonder toegangscode

Helaas kan het gebeuren dat iemand de toegangscode is vergeten. In de meeste gevallen moet je enkele minuten wachten na het te vaak verkeerd invullen van de toegangscode. Haar ex vriend heeft haar toegangscode aangepast zonder haar weten en haaraccount. Hoe maak je dat ongedaan?


Heb de oplossing voor mijn eigen probleem ‘hoe verwijder ik de toegangscode ’ inmiddels gevonden: Op iOS7. Deze modus kan u helpen om iOS eenvoudig updaten. Fone Zoals de naam al zegt, Dr. De enige manier om het op te lossen is om het te resetten.


Je iDevice zal nu worden hersteld naar fabrieksinstellingen en je persoonlijke gegevens en data worden gewist. Reset iPad zonder Apple ID of wachtwoord. Nadat u de iPad in de DFU- of herstelmodus hebt gezet, ziet u dat u naar de interface voor modelinformatiecontrole gaat. Klik vervolgens op Herstellen om de firmware te downloaden en de fabrieksinstellingen van de iPad te herstellen. Zo kun je bepaalde gegevens na het resetten indien nodig alsnog terugvinden.


Terug naar fabrieksinstellingen zonder toegangscode of wachtwoord. Ook dan heb jenodig. Ben je toegangscode of het wachtwoord kwijt? Je kunt er echter ook voor kiezen om de standaard fabrieksinstellingen te gebruiken.


Als je steeds je toegangscode vergeet en je het niet nodig vindt om een toegangscode te hebben, kun je deze beveiligingsfunctie altijd uitschakelen. U kunt verschillende oplossingen van dit probleem te, maar afhankelijk van hoe je het wilt benaderen, Er zijn verschillende methoden om uit te kiezen. Nu zit ik zonder mobiel en dat is niet handig. Toegangscode verwijderen. Dit artikel is geschreven ten tijde van.


Geen zorgen, er zijn mogelijkheden om je toestel weer te kunnen gebruiken. Wij zetten ze voor je op een rij. Veel mensen die er hebben geconfronteerd met een situatie als dit, dat wil zeggen. Samsung is een van de meest gebruikte mobiele apparaten, Aangezien er verschillende eigenschappen en. Vind je dit lastig en wil je er terug vanaf of deze veranderen?


Ga naar de app Instellingen. Je kunt kiezen om de fabrieksinstellingen te herstellen of een reservekopie terug te zetten. Zorg eerst dat je apparaat niet is ingeplugd. Als je telefoon traag reageert of niet zoals normaal werkt, kan het soms helpen om de fabrieksinstellingen te herstellen.


Hierdoor worden instellingen die je zelf in de telefoon hebt gemaakt, verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts