vrijdag 12 mei 2017

Wat te doen op een tweede date

Wat te doen op een tweede date

Het doel van een tweede date is om dieper in te gaan op datgene waar je mee bezig was. Dus, wat je ook aan het doen was op de eerste date , doe je ook op de tweede date , maar ga wel steeds een stapje verder. Probeer tijdens de tweede date persoonlijker te worden en zorg ervoor dat de gesprekken veel flirteriger en seksueel geladen zijn.


Voorkom deze valkuil, zodat je date avontuur met haar niet bij de tweede date strandt. Ze denken, omdat de eerste date geslaagd is, dat ze haar in de pocket hebben. Maar dat is allesbehalve waar. Je wil dat ze nu weer een andere positieve kant van.


Een andere methodiek is om juist iets heel anders te gaan doen tijdens de tweede date. Wees daarin creatief en bedenk dan wederom waar de interesses liggen van je date. Prima date ideeën voor een tweede date zijn bijvoorbeeld een filmpje pakken, een bezoek aan de dierentuin, lekker uitwaaien op het stran de eerder genoemde picknick bij mooi. Stel jezelf gerust, als je op een tweede date gaat dan is de eerste date goed gegaan. De tweede date geeft je de mogelijkheid om de ander nog beter te leren kennen.


Wat te doen op een tweede date

In de praktijk is de eerste date meestal wat ongemakkelijk en niet erg diepgaand. Er zit een tafel tussen jullie in. En vaak is het de meest stressvolle situatie voor op een eerste date. Als je eenmaal in een relatie zit dan is het leuk om samen uit eten te gaan, je wordt namelijk geforceerd om je aandacht voor 1procent op elkaar te richten.


Wat kun je doen op een tweede date ? Onze bloggers Jasper en Tessa schrijven over hun voorbereidingen op een tweede date. Hoe doen ze dat, zijn ze zenuwachtig, nemen ze zichzelf iets voor, hebben ze er zin in, wat trekken ze aan, hoe gaan ze de ander begroeten en wat verwachten ze eigenlijk van die tweede date ? De eerste stap op weg naar een relatie is genomen. Een tweede date is soms nog spannender dan een eerste afspraakje. Juist omdat zoveel mannen deze fout maken met daten, is het des te eenvoudiger om iets te verzinnen voor een tweede date wat een vrouw origineel en leuk vindt. Waarbij je de meeste, en zeker ook de beste, indruk maakt, wanneer je een vrouw op jullie tweede date laat zien en laat ervaren dat jij een man bent die luistert naar wat ze vertelt.


Ga op de tweede date daarom iets doen in de trant van die interesses. Kijk of er iets is dat aansluit bij beide van jullie. Of combineer twee dingen, die bij jullie beiden in de smaakpapillen vallen.


Een aantal tips om te doen op een tweede date hebben we hierboven al genoemd. Een aantal leuke activiteiten om te doen tijdens je tweede date hebben we hieronder op een rijtje gezet: Een diner of lunchdate waarbij je een goed gesprek met elkaar kan voeren om elkaar beter te leren kennen. De allerbelangrijkste tip wat te doen op dates. Neem haar mee in jouw werel door iets te gaan doen wat past bij jouw persoonlijkheid. Neem een wegwerpcamera mee op date en vraag verschillende mensen een foto van jullie samen te maken.


Schiet het rolletje helemaal op. Extra leuk: Kus elkaar op elke foto. TIP1: Print deze lijst uit en kruis allebei favorieten en no-go’s aan. Hou rekening met elkaar en probeer eens iets nieuws.


Want hij voelde een klik met je op date één. Het betekent niet perse dat hij exclusief met je wil zijn of denkt aan een serieuze relatie. Hij is je aan het leren kennen. De eerste date is een prima gelegenheid om ideeën voor de tweede date op te doen. Als het gesprek tussen jullie een beetje lekker loopt geeft je date waarschijnlijk een hoop informatie prijs over wat hij of zij wel of niet leuk vindt om te doen.


Leuke inspiratie om mijn mijn vriendje te doen. Onze eerste date was heel erg leuk, overdag hebben we een filmpje gekeken we hebben ook een kussengevecht gehouden, daarna zijn we even op de trampoline geweest in het bos. Een ding is zeker, je vindt elkaar leuk genoeg om opnieuw af te spreken.


Wat te doen op een tweede date. Waarschijnlijk zijn jullie tijdens de eerste date ergens een kop koffie gaan drinken, heb je van een lekkere lunch genoten, een borrelafspraak gemaakt of samen uit eten geweest. Ik ben op de eerste date meteen gaan uiteten, en daarna nog wat gaan drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts