woensdag 24 mei 2017

Synoniem voor

Synoniem voor

Een synoniem is een ander woord voor ‘een ander woord voor’: woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Kies hierboven het tabblad synoniemen of vertalingen en voer je zoekwoord in, gevolgd door Enter of een klik op het vergrootglas. Voor het beste resultaat gebruik je het enkelvoud of de onvervoegde vorm en bij.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen. Engelse synoniemen voor reasonably - Interglot woordenboek. In botanische teksten en dan vooral in taxonomische werken, wordt vaak de afkorting syn.


Voor elk taxon, in de rang van familie of lager, is er, gegeven de opvatting over de. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!


Synoniem voor

Synoniem (dierkunde), idem aan de term uit de plantkunde, maar dan in de dierkunde Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Synoniem of met Synoniem in de titel. Dit is een doorverwijspagina , bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Synoniem inzichtelijk te maken. Bekijk hoe dit in zijn werk gaat in het volgende filmpje ! Neil Altena en Gemma Altena veel geluk samen. Wij maken ons alvast op voor aankomende zaterdag. Daar spelen we van 16:tot 20:op het terras bij de Lijst in Hoogeveen!


Synoniem translated between Dutch and English including synonyms, definitions, and related words. Helen Mirren: synoniem voor klasseactrice Helen Mirren is vanaf deze week te zien in het spannende drama The Good Liar, naast die andere acteerlegende Ian McKellen. Go successfully through a test or a selection process: — She passed the new Jersey Bar Exam and can practice law now. Ensyns English synonyms. It provides synonyms (a synonym is another word for another word for) and words that are otherwise related to your search terwords that have broader or narrowing meaning, opposites, translations into other languages (for now only Dutch and Polish) and more.


Synoniem voor

Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. In de taal beschrijft antonomy woorden met hoofdzakelijk tegengestelde betekenissen. Ander woord voor support? De woorden hieronder zijn synoniemen en hebben dezelfde betekenis als support in het Engels.


In de evolutie van het taalgebruik kunnen vervolgens beide synoniemen ongeveer even gangbaar blijven, of het ene synoniem kan het tegen het andere afleggen. Dit laatste komt het vaakst voor aangezien volledige synoniemen in een taal strikt genomen overbodig zijn. In de hispanische cultuur staat de vleermuis immers symbool voor geluk en voorspoed.


Heeft de Bacardi-rum hieraan zijn wereldwijze verspreiding en faam te danken? Bacardi is een soort synoniem voor rum of wie denkt aan rum, zegt Bacardi. De fles vat de ontstaans- én begingeschiedenis van de drank treffend weer. Service is een synoniem van dienst.


De pocketguide hanteert de term service, omdat veel combinatiebegrippen de term service bevatten. With the Edsel bran Ford had expected to make significant inroads into the market share of both General Motors and Chrysler and close the gap between itself and GM in the domestic American automotive market. Bestaat er een synoniem voor het woord synoniem ? Ik heb deze vraag nodig voor een project, dus ik ben benieuwd.


Vertaalbureau Synoniem is gespecialiseerd in juridische, medische en zakelijke vertalingen. Wij rekenen dan ook vele notarissen, advocaten, adviseurs en ondernemers tot onze vaste opdrachtgevers. U kunt uw vertaling met een gerust hart aan ons overlaten: kwaliteit gegarandeerd. Wij werken zeer efficiënt waardoor onze overhead laag is. Hoe Uber synoniem werd voor alles wat er mis is met Silicon Valley.


Waar Uber ook neerstrijkt - één ding staat vast: binnen no time is er gedonder, heel veel gedonder. Voorbeeldzinnen voor synoniem in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Het idee dat alles begrijpen ook alles vergeven is, neemt als uitgangspunt dat de mens in wezen goed is. Contextual translation of is geen synoniem voor into English.


Human translations with examples: there is no, antibiotics, not a directory. Arboarts is geen synoniem voor bedrijfsarts! Bedrijfsarts is een wettelijk beschermde titel voor sociaal geneeskundige specialisten die na hun artsexamen een vierjarige medische specialisatie hebben gevolgd. Adequate = geschikt voor het beoogde doel of overeenstemmend met het voorbeeld of met het object. De bierfiets beschikt over trapstellen waarmee men het geheel in beweging kan trappen.


Er zijn plaatsen zonder trapstel voor wie het liever wat rustig aan doet. Ideaal dus voor groepen van tot personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts