maandag 29 mei 2017

Assistentiewoning te koop

Assistentiewoning te koop

Dan volgt u eerst best de interne klachtenprocedure van uw assistentiewoning. Een assistentiewoning mag u in geen geval verplichten om bepaalde diensten (zoals catering of thuiszorg) af te nemen. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb.


Eigendom of financieel recht? De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn. KOOP NU EEN ASSITENTIEWONING. Luxueuze appartementen met dienstverlening voor senioren waar veilighei comfort en service centraal staan.


Bovendien zal de vraag naar assistentiewoningen te koop en te huur hoog blijven, uitgaande van de vergrijzingscijfers, terwijl andere soorten opbrengsteigendommen zouden kunnen beginnen wankelen. Lage toetredingsbarrière. Enkele decennia geleden was het onmogelijk om als kleine(re) garnaal te investeren in de gezondheidssector. Bent u nog niet direct toe aan een assistentiewoning ? Wij zorgen in tussentijd voor een gratis zorgeloze verhuur, met opbrengsten vele malen hoger dan op de spaarrekening.


Als u klaar bent kan u de assistentiewoning met zekerheid zelf betrekken. Voor meer info vraag naar ons investeringsdossier. Voor beleggers houdt dit in dat investeren in assistentiewoningen of serviceflats uiterst aantrekkelijk kan zijn. We geven een overzicht van de kosten om een assistentiewoning of serviceflat te kopen en hoe je aan de slag kan gaan met beleggen in deze woonvormen.


U kan de serviceflat uiteraard ook als langetermijninvestering zien. Zo vermijdt u niet enkel dat u op een ellenlange wachtlijst komt te staan, maar ontvangt u ook maandelijks huurinkomsten als u de woning tussentijds. Erkende assistentieappartementen te koop in Gent. Professionele vastgoedbemiddeling.


Elke koper, met zijn uniek verhaal verdient tij expertise, follow-up … Elke koper krijgt Meerwaarde. In Mechelen realiseert Willemen Real Estate het project Guldendijk: gebouwen met in totaal erkende assistentiewoningen. De beschikbare 1- en 2-slaapkamer appartementen hoeven qua ruimte zeker niet onder te doen ten opzichte van een traditioneel appartement in de residentiële markt. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht assistentiewoning vlaams brabant, met prijzen vanaf € 155.


De assistentiewoning is perfect als investering, is op dit moment verhuurd. Door kwalitatieve materiaalkeuze, comfortdomotica en uitzonderlijke energieprestaties wordt een ultiem leefcomfort gegarandeerd. Assistentiewoning met slkrs, grote autostaanplaats, kelderberging. Rustig gelegen, kwaliteitsvolle, nieuwbouw assistentiewoning op de eerste verdieping.


Uitstekend geïsoleerd (E peil van slechts 67). Met grote slaapkamer, en kleinere kamer, die dienst kan doen als 2de slaapkamer of als bureelruimte bvb. Veel meer dan een assistentiewoning , we spreken hier namelijk over een functionele residentie waarbij senioren kunnen leven en wonen in alle comfort, vrijheid en veiligheid met alle nodige diensten en zorg binnen handbereik. Residentie BoCasa is gelegen in de dorpskern van het groene Bolderberg.


Nieuwbouw assistentiewoningen te koop Boortmeerbeek. Hedendaagse serviceflats met tot slpks, terras of tuin. In groene omgeving vlakbij het dorp. Kopen en verkopen op 2dehands. Serviceflat in woonzorgcentrum in Hof van Gan met twee terra.


Er komt een moment dat uw huidige thuis niet meer voldoet aan uw woon- en zorgbehoeften. Op de site van het woonzorgcentrum De Lelie. Beukenhof is een fantastische plek om te wonen: deze assistentiewoningen aan zee hebben een topligging in Oostduinkerke-dorp, zijn omgeven door groen en bieden service op maat. Onze poetshulp, klusjesdienst, strijk- en boodschappenservice maken u het leven makkelijk.


Zodat u alle tijd heeft om te genieten van wat telt: gezellig samenzijn. Senior Homes biedt moderne, rolstoelvriendelijke assistentiewoningen te koop en te huur aan. Naast ruimte, gezelligheid en een helpende hand bieden wij nog veel meer.


Dat ontdekt u op deze website. ALLE TYPES VERKOCHT - het grootste type i. Zowel private ontwikkelaars als OCMW Gent kunnen assistentiewoningen te koop aanbieden. Als u een assistentiewoning koopt, wordt u eigenaar van de assistentiewoning.


Prijs Als u eigenaar bent van een assistentiewoning , moet u rekening houden met een aantal verplichtingen. Die verplichtingen zijn verbonden met de aankoop van de assistentiewoning. Bij Senior Homes geniet u van een betaalbare woning die heel wat meer luxe en comfort biedt dan een gewoon appartement.


Daarnaast geniet u in onze residenties van volledige vrijheid en 1 zelfstandighei met ondersteuning waar nodig. Uitzonderlijke assistentiewoningen met zicht op zee en duin. Aan de kust is het altijd fijn vertoeven: de sfeer is relaxed én het doet deugd voor lichaam en geest om gezonde zeelucht in te ademen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts