vrijdag 10 november 2017

Mijn vrouw houdt niet meer van mij

Wij zijn nu jaar samen en a. Voor mij is sexualiteit een belangrijk onderdeel van mijn wezen, maar hoe graag ik het ook zou willen, het lukt mij niet meer om het te beleven met mijn vrouw. En mijn vrouw houdt het ook heel erg af om erover te praten, ik vind geen ingang. Hoe je zeker kan weten dat hij echt van je houdt. Hoe één woordje het verschil kan zijn tussen een man die wel en die niet van je houdt.


Mijn vrouw houdt niet meer van mij

Wat het betekent als een man met je mee gaat winkelen. En nog veel, veel meer. In deze situatie heeft je man nooit aan je verteld dat hij niet meer van je houdt , je gaat ervan uit. Op basis van zijn gedrag. Of misschien dingen die gezamenlijke vrienden zeggen.


Spoken zijn doorzichtig. Je kan zien wat er in hen omgaat (in het geval van spoken niet zoveel, natuurlijk). De mogelijkheid hebben om de gedachten van vrouwen te lezen, dat zou ook fijn zijn. Hij houdt een soort van wel contact met mij maar ergens denk ik van hij houdt van mij maar dat heeft hij zelf niet door.


Maar helaas is dat niet mogelijk. Mijn vrouw houdt niet meer van mij is een pijnlijke constatering. Vooral als je al jaren samen bent en niet zomaar bij elkaar weg kunt. Denk niet : we hebben samen kinderen en een koophuis, ze blijft wel bij me en gaat weer van mij houden.


Mijn man en ik zijn nu ruim jaar samen, waarvan jaar getrouwd. We hebben samen jonge kinderen. En hoewel we ups en down hebben geha had ik het idee dat we gelukkig waren.


Hij wist niet meer of hij van mij hiel voelde zich niet meer op zijn plaats, wist niet meer wie hij was en waar het heen ging. Natuurlijk riep hij dat. Zo hoefde hij niet onder ogen te zien dat hij zelf maar zat af te wachten. Het was de overgang die me duidelijk maakte dat ik in een relatie zat die niet meer bij mij paste. Heb van alles geprobeerd maar de vlam is uit.


Geen ruzie of zo, alles gaat verder gewoon door. Ik ben maar apart gaan slapen, want het heeft geen nut meer. Ik zie nog meer vrouwen in mijn omgeving het zelfde doen. Misschien zit in het water haha.


Ik ben al bijna jaar getrouw mijn vrouw houdt van mij niet meer (Ze haat me ook niet ). Ik heb dezelfde situatie. Ze wil ook geen seks doen maar ze wil nog kinderen hebben. Ik vind haar een beetje haar en ik voel soms dat ik haar niet begrijp. Ik weet niet wat ik moet doen!


Plotseling stond mijn hele wereld op zijn kop, want mijn insteek van een huwelijk is toch wel dat je van elkaar houdt. Aan de andere kant: we hebben ook drie kinderen ( van 1 en jaar) en door hen wil ik eigenlijk absoluut niet aan een scheiding denken. Het zou hun jeugd flink in de war schoppen. Sterker als je vrouw aangeeft doe dan maar niks, een leven zonder seks is ook goe lijkt het me wel duidelijk. En ja het gaat steeds over mij.


Jan, niet meer zuipen voor je gaat posten. Dit ziet er echt niet uit en je wordt niet serieus genomen op deze manier. Je houdt niet meer van je vrouw , dat is vervelend maar kan gebeuren. Doe jezelf een lol en ga scheiden als het allemaal zo erg is.


Dat kan in Nederland eenzijdig. Je gaat naar een advocaat en zet de scheiding in werking, klaar. En dan heb ik het niet over onze fantastische kinderen om wie ze meer geeft dan wie ook in de wereld.


Mijn vrouw houdt niet meer van mij

Nee, ze is gek op een andere man en vreemd genoeg kan ik daar mee leven. Helaas is het echter zo dat mijn vrouw geen liefde meer voor me voelt zoals dit ooit in het begin. Ik ben een gescheiden vrouw van jaar met kind van die na de scheiding jaar alleen heeft gewoond. En ik krijg steeds meer van die paniekaanvallen waardoor ik weg wil gaan en de relatie wil verbreken om maar van die pijn af te zijn.


Pijn vanwege het feit dat de man waarvan ik heel veel hou niet van mij houdt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts