woensdag 8 april 2020

Wat te doen aan de kust dit weekend

Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Overzicht van agenda in regio De Kust in West-Vlaanderen. Alle activiteiten en uitstappen in Regio De Kust van het type Doen. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Op het strand beleeft je kroost sowieso dolle avonturen.


Wat te doen aan de kust dit weekend

En ook in de parken La Potinière of het Astridpark is het bijzonder fijn vertoeven. Of installeer je je liever aan de Rotonde zodat ze skatekunsten kunnen uithalen? Zomers staat er al helemaal geen rem meer op die kinderpret, dan valt er elke dag wel iets te beleven.


Tip: met een museumpas kan je dit museum ook als volwassene voordelig bezoeken. Van zodra de wolken verdwijnen, zie je aan de kust heel wat kunst verschijnen. Dankzij The Crystal Ship (Oostende) kan je bijvoorbeeld het hele jaar door street art spotten. Er is ook een verwarmd zwemparadijs. Geen fan van de ijzige Noordzee?


Wat te doen in Oostende, België. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. Visliefhebbers komen aan hun trekken aan de Nederlandse kust. Van kibbeling tot heilbot, met dagverse vis zo op het bord en een keur aan culinaire gerechten die Michelin-waardig zijn.


Of met uitzicht over de zee, zodat je ’s ochtends op je blote voeten meteen het strand op kunt lopen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is een weekend weg aan de kust precies wat je nodig hebt om weer even helemaal tot rust te komen en jezelf op te laden!


Je hoeft niet per se ver weg als je lekker wil uitwaaien tijdens een. Toerisme Landelijk De donkere dagen aan het einde van november zijn natuurlijk voor Sinterklaas, maar er is nog veel meer te beleven het komende weekend. Ontdek het rijke activiteitenaanbod van Oostende. Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte.


Een reisje naar de kust hoeft niet duur te zijn. Westtoer geeft een groot aantal tips voor gratis vertier aan de Kust. Nieuw op strandverblijf? Ook aan de kust schijnt niet altijd de zon. Wat regen hoeft je natuurlijk niet tegen te houden om uitgerust met regenjas en paraplu te wandelen op het stran door de duinen of onze vele natuurgebieden.


Wat te doen aan de kust dit weekend

Maar ook voor wie liever niet de weergoden trotseert, bieden we tal van leuke activiteiten aan. Dan geef ik hier alvast enkele ongebruikelijke dingen om te doen in Blankenberge, de tofste adresjes om te tafelen en te borrelen, een ZALIG familiehotel op wandelafstand van de dijk en ook enkele tips om aan het massatoerisme van Blankenberge te ontsnappen. Ontdek onze activiteiten om er even tussenuit te gaan dit weekend. De vanaf prijs komt overeen met.


Toerisme Landelijk Trotseer de woeste Zeeuwse wind om je daarna behaaglijk onder te dompelen in de glitter en glamour van Film by the Sea. In de omgeving van Egmond aan zee kunt u o. Leuke dingen doen in Egmond aan Zee: de attracties en bezienswaardigheden. Ideeën voor uw vakantie De hotelaanbiedingen Leuke stedentrips Naar de kust Eropuit met kinderen De romantische hotels Een wellness weekend Camping en Glamping Zoek per land Tickets voor. De kustbewoners beweren dat het in de wintermaanden minstens evengoed vertoeven is aan de kust.


Tijd dus om de proef op de som te nemen en dit te gaan testen. We gaan een weekend op weg richting de kust van West-Vlaanderen. Relaxed een paar dagen richting de zuiderburen voor een combinatie van de steden Oostende, Brugge en Knokke-Heist. Een weekendje weg of vakantie vieren aan de Belgische Kust wordt extra leuk met de vele evenementen die er worden gehouden. Elk jaar is er wel een badstad die alles uit de kast haalt en een openluchtcinema op het strand aanbiedt en dit jaar is dat Zeebrugge.


Op het grootste strand van de kust geniet je bij Icarus Surfclub elke donderdag om 14u, 16u en 20u van de. Bezoek indrukwekkende concerten in bijzondere theaters, proef spannende gerechten in de beste restaurants of bekijk spectaculaire tentoonstellingen in wereldberoemde musea. Je komt ogen en oren te kort in de hoofdstad.


Een overzicht van alle activiteiten in Vlaanderen voor families met kids van tot jaar in Regio De Kust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts