maandag 13 april 2020

Welke kleuren passen bij blauw kleding

Blauw is tijdloos en toch ben je modern. Neem de nuance die bij je hoort en waar jij jou prettig in voelt, dan heb je er jaren lang plezier van. Soorten kleurenwaaiers. Kleurenanalyse En Blauw.


Welke kleuren passen bij blauw kleding

Bij een kleurenanalyse toon ik onder andere het lichtblauw, lavendel, kobaltblauw, turkoois, in combinatie met allerlei andere kleuren die bij jou horen. Over het algemeen vormt een bleke huid een goede match met donkere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan donkerblauw, diepbruin, wijnrood en donkergroen.


Ook zwarte kleding is een goede optie en is ook nog eens gemakkelijk te combineren. Kijk wel uit dat het geheel niet te donker wordt. Soms is het moeilijk om te bepalen welke kleuren je nou bij dat groene shirt moet dragen of die ene blauwe rok. Teveel mensen verbergen zich in hun kleding , zijn niet zichtbaar op de werkvloer, hebben moeite met hun lichaam of weinig zelfvertrouwen. En dat is extra handig om te leren nu we weten dat blauw waarschijnlijk nog wel een jaartje trendy blijft.


Welke kleuren passen bij blauw kleding

Daarom een lijstje: met deze kleuren kun je blauw combineren in je interieur. De primaire kleuren rood geel en blauw zijn de basiskleuren, een menging van deze kleuren doet de secundaire kleuren ontstaan. Dan heb je nog tertiaire kleuren , dit zijn de kleuren die ontstaan door primaire en secundaire kleuren te mengen.


De tegenover elkaar liggende kleuren in de kleurencirkel passen over het algemeen altijd wel bij elkaar. Als je meer van de neutrale kleuren bent dan kun je het beste voor taupe gaan, warm bruin of crème wit. Of je nu een geschikte outfit bij elkaar moet zoeken, een kamer wilt inrichten of aan het tekenen of schilderen bent, het is altijd handig om te weten welke kleuren elkaar het best doen uitkomen en er samen het aantrekkelijkst uitzien.


Zal deze blauwe blouse passen bij deze oranje trui? Kan ik mijn kastanjebruine Capribroek koppelen aan een gele blouse? Toch zijn er een aantal regels dat je kunnen helpen om kleuren op de juiste manier bij elkaar te matchen. Uiteraard ben je altijd vrij om deze regels met voeten te treden, maar dan is het wel handig om eerst voldoende kennis van de basis ervan op te doen.


Maar het is best lastig te bepalen welke kleuren goed bij jou staan. Daar ben je niet de enige in, er bestaan kleurstylistes die mensen helpen om erachter te komen welke kleuren goed staan. Dat zie je niet bij alle kleuren , maar bij groen is het aardige dat het mogelijk is dat dit in je uiterlijk terug ziet. Heb jij groene ogen dan kan dat grijsgroen zijn of blauw groen. Als kind droeg ik graag een appelgroen mini rokje.


Het kleureffect van ogen. Ik voelde me er heel modern in en een jonge dame. Deze kleuren aan te passen aan Lila Net als rode of helder groen gehoord Paars om de flashier kleuren. Als u wilt een paars kledingstuk combineren, dus moet je voorzichtiger met de rest van de kleren, behalve geleden door de kleur of het ontwerp en de sieraden zijn.


Zwart en wit zien we niet als kleuren. In zuivere toestand zijn ze bijna niet terug te vinden in de natuur. Ze kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met eender welke kleur. Grijs is een neutrale kleur en is goed te combineren met veel kleuren.


Sombere kleuren gebruik je best voor je onderlichaam, heldere kleuren kunnen namelijk verdikken. En om nu niet dadelijk letterlijk met je handen in het haar te zitten, geven wij aan welke kleur kleding het beste past bij jouw haarkleur. Scheelt je weer tij de volgende keer dat je voor de kledingkast staat te twijfelen welke kleur blouse je uit de rekken moet halen. Dit zijn de kleuren waar jij voor moet gaan.


Roze, blauw , geel of groen, welke van deze kleuren past het beste bij jou? Wat voor magische oogkleur heb je? Sommige kleuren of kledingmodellen staan bij de één prima, terwijl diezelfde kleding bij een ander het net niet is. Pas de kleur van je kleding aan als je haar grijs wordt. Als je hebt besloten je haar grijs te laten worden en niet meer te verven, dan kunnen er opeens andere kleuren zijn die beter staan terwijl kleuren die je graag droeg je juist minder goed staan.


Welke kleuren passen bij blauw kleding

De kleuren die bij het lentetype horen, zijn de warmere kleuren (al dan niet met een goudglans) met een heldere ondertoon. Schelle kleuren als purper passen meestal niet bij het type.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts