vrijdag 1 juli 2016

Antwerpse nieuws

Antwerpse nieuws

Politie pakt jongeren op die winkels in Antwerpse binnenstad willen. De 23-jarige Zakaria N. Tijdens controles van de Antwerpse politie in de Stuivenbergwijk is een 19-jarige dealer opgepakt. Hij reed rond met drugs en een grote hoeveelheid cash geld. Poetsvrouwen, baliepersoneel, afdelingschefs, werkmannen.


De personeelsleden van de gemeente Edegem verzamelden vanochtend voor het gemeentehuis. Zij protesteren tegen de plannen van het N-VA-bestuur om personeelsleden te laten afvloeien en te privatiseren. Meer in het atv- nieuws. Wil u op school werken rond klimaat, maar weet u niet goed hoe?


Dan is deze lezing een ideaal startpunt. De Antwerpse brandweer moest zaterdagavond rond 22. Wilrijkstraat, vlak bij het zwembad Plantin Moretus, voor een brand. Krijg het nieuws uit Mechelen en tips over je. Burgemeester Bart De Wever zal hem daar verwelkomen.


Vanmorgen controleerden we 1bestuurders op de Noorderlaan, tussen de Noorderplaats en de IJzerlaan in de richting van Ekeren. De actie van het verkeersondersteuningsteam City was gericht tegen het gebruik van alcohol en drugs in het verkeer. Antwerpen, de randgemeenten, Kempen en regio Mechelen. Stephaan Du Lion (55), de Antwerpse glazenwasser die al een jaar in de cel zit voor de moord op Ariane Mazijn, heeft vandaag nóg drie moorden bekend. Dat is uit goede bron vernomen en wordt.


Antwerpse ‘yogasnuivers’ gaan strijd aan met cruiseschepen De manifestanten van ‘Yogasnuivers tegen Cruiseschepen’ zetten zich schrap voor hun protest op de wandelboulevard van het. De hippe senioren veroveren het internet. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Volg ons via onze verschillende social media kanalen om steeds up to date te zijn en voor originele content. Er stonden Antwerpse baardkrielen, Grubbe baardkrielen, Ukkelse baardkrielen, Everbergse baardkrielen, Watermaalse baardkrielen en Bosvoordse baardkrielen.


Aan alle leden en sympathisanten van de Antwerpse voetbalschool. Zoals jullie ongetwijfeld weten organiseert de Antwerpse Voetbalschool stages per jaar. Het prachtig decor behoort tot het culturele erfgoed. België en in het buitenland. Droevig nieuws vanuit HYC.


De supporters hebben wellicht de afwezigheid van Preston Shupe opgemerkt tijdens trainingen en wedstrijd deze week. Winny, hun dochtertje, werd deze week opgenomen in het ziekenhuis. We were then transferred. Hij stelt in een interview met De Morgen, waarover ook Het Laatste Nieuws bericht, het voortbestaan van de coalitie met N-VA in vraag.


Antwerpse nieuws

Een aanzienlijk deel van de Antwerpse afdeling deelt de. Antwerpse Bouwwerken 2Het ontwerp van het NAC, door Compagnie-O architecten, is een compact gebouw met drie bouwlagen en een teruggesprongen vierde (gelijkvloers, eerste en tweede verdieping en technische ruimte op het dak) en een ondergrondse parkeergarage. Volg hier ons eerste debat met vier Antwerpse boegbeelden live vanaf 13. Kopstukken met nationale uitstraling gaan met elkaar in de clinch over de lokale kiesstrijd. Vandaag beginnen we met het eerste grote tv-debat van de Antwerpse boegbeelden.


Werner Mangelschots van de vakbond VSOA: “Door die opvordering zijn wij genoodzaakt naar andere actiemiddelen te grijpen. Elf uiteenlopende auteurs kregen een logboek met een simpele vraag: hoe zie jij de Antwerpse haven? Ze vulden hun logboekje met hun ongezouten meningen, ingenieuze ideeën en gekste dromen of grootste angsten voor de haven van de toekomst. One of the most known products of the city are its biscuits, the Antwerpse Handjes, literally Antwerp Hands.


Usually made from a short pastry with almonds or milk chocolate, they symbolize the Antwerp trademark and folklore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts