vrijdag 15 juli 2016

Belgische quizvragen

Vergelijk je kennis met anderen! Belgische nationale feestdag. Maar in een klein stukje van. Wat weet jij over belgië? In de categorie landen test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke belgiëquiz!


Quizvragen en antwoorden voor alle quiz liefhebbers. Maak je eigen kwis voor uw vrienden, familie,. De trein vertrok met veel bombarie uit de hoofdstad Brussel en zou na kilometer sporen aankomen op zijn eindbestemming. Deze activiteit werd ingestuurd door Melissa Rogge. Alle antwoorden vindt u onderaan terug!


Elke Belg in hart en nieren kent zijn pappenheimers. En ook al zijn we van nature een bescheiden volk, af en toe doet het deugd om je kennis te etaleren. Deze website is eigendom van Mox Media.


Je kan deze hier bekijken. Ook de Groene Trui-ranking en de Hall of Fame zijn aangepast. Bekijk ook even de pagina met enkele alternatieve rankings.


Geen voetbal quiz zonder goede voetbalquiz vragen! Hieronder vind je een reeks quizvragen met als thema voetbal. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Bekijk de vragen en antwoorden en stel je eigen quiz samen of stuur je quizvragen in voor publicatie op deze website. Ben je op zoek naar allerlei quizvragen met antwoorden om zelf een quiz samen te stellen, dan ben je hier op de juiste plaats.


Belgische quizvragen

Momenteel staan er meer dan vierduizend vragen online over verschillende onderwerpen. Wij danken iedereen die ons regelmatig nieuwe vragen toestuurt en doen ons best om deze zo snel mogelijk op de site te plaatsen. Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen. Vragen en antwoorden over eten en drinken.


De leukste online quiz. Quizzen is een competitieve vrijetijdsbesteding. Het zijn niet zomaar quizvragen maar het zijn hele leuke vragen voor in je quiz te steken.


Papegaai Is een dolfijn een zoogdier? Ja Welk dier slingers van tak naar tak? Aap Hoe noemt de uil die zo wit is als de. Zoek je vragen voor groot en klein? Dan is leuke- quizvragen.


Ook kinderen vinden quizzen leuk. En fier dat ze zijn als ze het juiste antwoord weten! We hebben zowel moeilijke als gemakkelijke vragen.


Belgische quizvragen

Op die manier zal elk kind zeker een aantal vragen correct kunnen beantwoorden. Gratis sportvragen in het niveau makkelijk. MS-Liga Comité Dendermonde gesteld werden. De quiz werd opgesteld en gepresenteerd door Lieve Wellekens. Een website vol quizvragen , cryptogrammen, anagrammen, aanvulpuzzels, synoniemen, citaten en andere leuke weetjes!


Hoe heet de dochter van voetballer Lei Clijsters? Hoeveel bollen heeft het atomium? Welke discipline deed Kim Gevaert? Wie was de eerste man op de maan?


Geschiedenis en historische quizvragen met antwoorden, test je kennis met deze leuke kwisvragen. In welke continent ligt Madagaskar? Trivial Pursuit is de meest verspreide en bekendste quiz in de vorm van een gezelschapsspel. Recenter is Bezzerwizzer, dat eerder al prijzen won in verschillende Scandinavische landen.


Dit is de eerste ronde van het spel De Slimste Mens ter Wereld: bij het juist raden van de derde, zesde en negende vraag krijg je telkens seconden erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts