vrijdag 22 september 2017

Vzw gent

Vzw gent

Een bijeenkomst van politie en jeugdwerkers in Gent. VZW Brandweerclub Gent is attending Opendeurweekend Brandweerzone Centrum Post Gent at Brandweerzone Centrum. VZW Parcours, Gent ( Gent , Belgium). Alternatieve maatregelen voor minderjarige daders van als misdrijf omschreven feiten en hun slachtoffers.


Voor alle diensten bent u nu welkom op ons nieuwe adres François Benardstraat Gent. Zo sloopt Enchanté sociale muurtjes en kan Gent een thuis zijn voor iedereen. Visit our English website Visitez notre site en Français. Touché wil geweld uit de wereld helpen.


Te beginnen in gevangenissen, door agressie als probleem aan te pakken, en tegelijk de kracht ervan in te zetten voor positieve doeleinden. Fiola vzw Zes organisaties slaan de handen in elkaar. Met dezelfde enthousiaste medewerkers slaan we de handen in elkaar om je vragen nog beter te beantwoorden. KRAS vzw ‘Het kan niet dat in onze stad Gent mensen in armoede leven’.


Vzw gent

Vanuit verontwaardiging komen groepen mensen in actie. Ze verenigen zich en zetten initiatieven op om mensen in armoede nabij te zijn. IN- Gent voert het Vlaamse inburgerings- en integratiebeleid uit. Onze dienstverlening richt zich zowel op burgers, diensten als het beleid. In Gent is iedereen gelijkwaardig en heeft iedereen gelijke kansen.


Diversiteit en respect zijn vanzelfsprekend en worden als meerwaarde benut. De vzw begeleidt kansarme kinderen na school. Plaats twee is voor een project uit Zwijnaarde, plaats drie voor een project uit de Rabotwijk.


Voor het eerst stond de tafel in het openbaar: op de Kouter. Mourad Abdellaoui van Recycl-A-oui maakte hiervoor een mobiele tafel uit oude palletten. Learn about different sections of your bill, payment options, how to set up Auto Pay and other helpful tools for your Verizon Wireless account.


Go to My Verizon to see your due date. We maken ook deel uit van de koepel van KrasGent. De SLOEP vzw is een open huis voor ouders met jonge kinderen uit de wijken Muide - Meulestede, Sluizeken - Tolhuis - Ham, Dampoort en Sint - Amandsberg. Via een laagdrempelig onthaal en ervarings- en procesgericht groepswerk biedt het team van De SLOEP opvoedingsondersteuning aan gezinnen van diverse afkomst.


De mix van acrobatisch circus met urbansports zorgt voor de eigenheid van Be Flat. Gentse VZW ontstaan uit een verbroedering tussen de Gentse brouwerijen. Onder het motto eendracht maakt macht beslisten zij om in plaats van de concurreren met elkaar samen de Gentse biercultuur te promoten.


Ateljee is een toonaangevend maatwerkbedrijf in Vlaanderen met een brede waaier aan tewerkstellingsprojecten. Welkom bij Ateljee vzw. Op deze website vind je heel wat achtergrondinformatie. Onze missie, visie en waarden vertalen we in een aantal projecten.


Free-Time organiseert unieke vakanties, externaten en kampen voor kleuters, kinderen en jongeren van tot jaar. Er zijn zowel externaten (zonder overnachting) als vakanties met overnachting, in België én in het buitenland. Tijdens De Warmste Week kan je opnieuw rondjes lopen voor een goed doel dat jou nauw aan het hart ligt. IPSO Gent staat voor Initiatief PsychoSociale Ondersteuning.


IPSO is een samwerkingsverband tussen CGG Eclips, UZ Gent , VZW Hand in Hand en IBW De Wende. Het initiatief ondersteunt mensen met een psycho - sociale kwetsbaarheid. VZW Empathie is een multidisciplinair centrum voor de behandeling van eetstoornissen. De behandeling is concreet, stapsgewijs, oplossingsgerich t en heeft niet enkel aandacht voor het gewicht. De focus ligt op het terugvinden van de innerlijke kracht en het herontdekken van de levensvreugde.


Vzw gent

KUNSTHAL GENT is een internationale ruimte voor het ontwikkelen en presenteren van beeldende kunst in Gent. Vzw Huuringent is het stedelijk verhuurkantoor van de stad Gent. Huuringent wil de stijgende vraag naar huurwoningen opvangen door kwalitatieve woningen in hoofdhuur te nemen van privé eigenaars en die door te verhuren aan. Een rustoord voor ouderenzorg in Gent of Beveren? Kijk hier voor meer info of contacteer ons voor verdere inlichtingen!


La Luna is een vzw die filmvertoningen organiseert buiten het reguliere circuit om. De nadruk ligt daarbij op unieke screenings, specials en festivals - waarbij de omkadering bij de film minstens zo belangrijk is als de film zelf - maar ook filmreeksen voor specifieke doelgroepen die het cinemabezoek anders misschien zouden missen. De Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw is, de Nederlandstalige afdeling van de Koninklijke Belgische Turnbond (KBT) en de derde grootste sportfederatie in Vlaanderen.


Gymfed begeleidt en ondersteunt haar clubs zodat recreanten, competitie- en topsporters hun sport op een kwalitatieve manier kunnen beoefenen en beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts