maandag 18 september 2017

Feest op de dijk westende 2019

Optredens van Vlaamse artiesten. Elke vrijdag om 14u3 tijdens schoolvakanties, een toffe workshop voor kinderen terwijl de ouders kunnen deelnemen aan een thematische rondleiding. Bekijk foto’s van onze optredens. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen.


Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. Dit gratis evenement is zowel overdag als in de avond een bezoekje waard. Een duetten-cd die vanaf vrijdag juli fysiek en digitaal beschikbaar is. Tijdens haar cd-voorstelling begroet de zangeres ook verschillende.


Je hoeft niet naar een uithoek van het land voor een mooie wandelroute. Bewoners uit de buurt en mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn bij de zorg- en welzijnsorganisaties aan de Dijkweg zijn allen welkom op deze middag. Op de zeedijk van de kuststad stelt zangeres Lindsay namelijk haar nieuwe album voor. Contact organisatoren hier.


Het programma wordt vervolledigd door Filip D’Haeze en de West-Vlaamse zanger-accordeonist Thomas Julian, die met zijn heerlijke popschlagers de bezoekers een mooie avond zal bezorgen. Westende woensdag jul van 20:tot 22:00. Feest op de dijk shared a post. Nu zondag en tijdens het bouwverlof zijn alle toonzalen open! Stripstad Middelkerke heeft er een nieuwe bezienswaardigheid bij.


Mooi weer en een zéér grote avondmarkt :). De wekelijkse zomeravondmarkten in Nieuwpoort is er gedurende juli en augustus op alle dinsdagen van 17. De marktkramen bevinden in de Zeedijk of de Markt.


Welkom op de website van gemeente Middelkerke. Het mooie van onze formule is dat we de muziek combineren met leuke spelletjes, waardoor het publiek kans maakt om met toffe prijzen naar huis te gaan, want er valt heel wat te winnen. Alle data en locaties zijn bekend!


De dijjk heeft ons tot op heden steeds kunnen behoeden voor overstromingen bij stormweer, maar bijkomende maatregelen zijn geen overbodige luxe meer. De Vlaamse overheid laat ons de keuze tussen de bouw van een stormmuur of de verbreding van de dijk. Het is de bedoeling dat in tegenstelling tot vandaag de dijk en het strand door de aanleg van de uitbouw een vloeiend geheel vormen.


Feest op de dijk westende 2019

Niet alleen de invulling van de dag is verander maar ook de naam. Bibliotheek Kris Wellington, Oostende. Gewoonweg goed in wat ze doet.


Discover a selection of the large range of events on offer and see where you should go this year for fun agenda toppers. Vakantie aan zee is voor kinderen een feest. De gouden formule van J19nu met muziek, de ondergaande zon en veel gezelligheid belooft ook dit jaar weer groots te worden. Op juni is het feest voor de 43e keer op de IJsselmeerdijk bij Espel.


Voorverkoop Line-up: De Dijk. We moesten er destijds zo lang op wachten en dat was dus zeker een goede manier om dat op een heuglijke manier in de. Je vindt ons straks in Wenduine (Graaf Jansdijk) en de zon is van de partij, dus het wordt een.


Het appartement biedt slaapplaats voor tot personen. Geniet in het moderne interieur van een film op de mooie flatscreen tv of neem plaats op het terras en laat het geluid van de golven u tot rust brengen. De mediaanprijs bedraagt in beide kustgemeenten 175. Elke zomer kan je bij Peter Creve en zijn team terecht voor een drankje en een tapa, maar je kan gerust ook wat komen relaxen in één van onze loungesets, zitzakken of strandstoelen.


Wanneer kom jij langs voor jouw fotoshoot met. In juni, juli en augustus vind je ons in verschillende badsteden en op pleinen door heel Vlaanderen. Eenvoudige maar verzorgde camper plaats.


Elektriciteit inbegrepen (?). Het commerciële hart ligt vlakbij en het strand op m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts