vrijdag 22 september 2017

Algemene kennis vragen makkelijk

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Vragen en antwoorden in de categorie algemaan. De leukste online quiz. Quizvragen voor jong en oud.


We proberen het zo overzichtelijk mogelijk te houden door de vragen in verschillende categorieƫn te verdelen, o. Er zijn ook makkelijke en moeilijke quizvragen. Wil je de andere quizzers uitdagen met je eigen vragen ? Dan kan je makkelijk een QUIZVRAAG INZENDEN! Wat is de hoofdstad van Albaniƫ?


Hoeveel keer is de maan kleiner dan de zon? Welk land heeft de grootste populatie ter wereld? Gratis Quiz vragen en antwoorden. Van welke land was vroeger Winston Churchill premier? Welke munteenheid gebruikt men in Japan?


Hoe noemt men de angst voor hoogtes? Hoe groot was de harde schijf van de eerste computer? Hoe heet de Duitse vliegtuigmaatschappij? Bij welke computerspel. Wat zijn de zintuigen van een mens?


Zelf gratis een quiz maken en samenstellen. Heb jij redelijk wat algemene kennis , maar blink je er nog niet in uit? Dan is de Pubquiz beginners een leuke quiz om in goed gezelschap te doen. Er komen vragen over van alles en nog wat aan bod en niks is te gek, van dieren tot geneeskunde. Wat weet jij over algemene kennis ? In de categorie algemeen test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke algemene kennis quiz!


Algemene kennis vragen makkelijk

Kinderquiz voor alle kinderen, allerlei quizvragen voor kinderen. Heb je algemene vragen nodig voor jouw quiz of wil je jouw algemene kennis testen? Hier kan je algemene quizvragen vinden en een online algemene kennis quiz spelen. Ben je een echte allesweter?


Test je kennis over verschillende onderwerpen met deze testen en quizzen. Algemene Kennis Quiz: Meneer De Vries. Deze keer hebben we meneer De Vries’ algemene kennis getest, daarna hebben we nog even gekletst over zijn middelbare schooltijd.


Algemene kennis vragen makkelijk

Op het moment dat we binnenkwamen, werden we hartelijk ontvangen met een grote pot snoep. Kun jij ze allemaal oplossen? De winnaar kon naar huis gaan met heel wat geld. Gebruik je hersenen en leer de vragen van buiten! Leuke quizvragen vindt je natuurlijk niet makkelijk , maar op de bovenstaande site is het echt makkelijk.


U hoeft enkel in te loggen en op bekijken te klikken. ZO krijgt u een overzicht van alle onderwerpen en vragen. Krimson Hoe duur is de duurste auto ter wereld (de Bugatti Veyron)? Spanje Uit welk land komt de cocktail Mojito? Maak de dierenquiz vragen , hoeveel weet jij er goed te beantwoorden?


Op een leuke manier jouw dieren kennis uitbreiden. Hieronder staan dierenquiz vragen. Laat eens zien hoeveel jij er goed weet te maken. Ontvang aan het eind direct je. Door Jacobjones gepubliceerd op Friday September 12:In dit artikel vindt u 1meerkeuzevragen onderverdeeld in vier reeksen van telkens vragen.


Test uw algemene kennis met vragen uit de lerarenopleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts