woensdag 13 september 2017

Boer wim en marit 2019

Waarom sprong jouw brief eruit bij Wim denk je? Open en persoonlijke brief, met de hand geschreven. Daarbij blije, lieve, sportieve en avontuurlijke foto’s. Wat heb jij met het boerenleven?


Ik vind het knap hoe boeren in deze tijd vol passie een groot bedrijf runnen, ondanks alle (in de weg zittende) wet- en regelgeving. Muziek is best belangrijk voor mij. Ik heb een spotify-playlist en heb ook veel de radio aan staan. Van Macklemore tot Acda en de Munnik en alles wat er tussenin zit. Toen de videotheek hier in het dorp er mee stopte jaren geleden, heb ik mijn enige videoband ooit gekocht en dat was Con Air, een actiefilm, die heb ik toen veel.


Jeroen en Rick hebben veel beleefd met Loretta bij RTL Nieuws. Hij sloeg een arm om haar heen en zei ,,Ik vind het echt leuk dat je er bent. Dit is wat de kijkers denken. Lees hoe het nu met hen gaat. Sterker nog, de twee hebben heel serieuze plannen voor de toekomst.


Welke vrouwen en mannen mogen er mee op date? Dat werd duidelijk in de. Er moest nu wel geflirt worden of een aanraking plaatsvinden, want anders vertrekt ook Marit.


De akkerbouwer trekt de stoute schoenen aan en vertelt zijn overgebleven logee dapper dat hij haar écht heel leuk vindt. Marit trekt dit voorjaar bij Wim in. Die vraag brandt miljoenen Nederlanders op de lippen. Maar wat weet het dorp van Wim en.


Boer wim en marit 2019

Het lot lijkt Wim niet gunstig gezind. Drie weken geleden stapte de Wageningse Paula zelf op bij de boer uit Marknesse. Toen deze goedlachse jongedame zag dat de akkerbouw boer meedeed aan BZV, wist ze al vrij snel dat ze Wim wel echt een leuke man vindt.


De vriendelijke boer koos uiteindelijk voor de pittige Marit. Van blijdschap huppelen de boeren als kalfjes in de wei, zo blij zijn ze met hun nieuwe liefdes. Kun jij voorspellen wie er voor eeuwig en altijd bij elkaar blijven? Hier vond hij zijn liefde niet.


Zal hem nu hetzelfde lot toegedaan zijn? Twee mensen vol humor, die elkaar wel aan kunnen, twinkelende ogen en liefdevolle blikken. Want ondanks hun verschillen (hij een plattelandsjongen, zij een stadsmeisje, hij dol op stamppot, zij op verse pasta) gaat het hartstikke goed tussen de twee. Datum van publicatie: 19. Het korte filmpje maakte me erg nieuwsgierig!


Boer zoekt vrouw wim marit. Bertie kiest haar logees jan Lekker eten, sporten, creatieve dingen doen, of gewoon fijn samen zijn. Toen ze de oproep van de akkerbouw boer zag, had ze al snel het idee dat hij misschien wel bij haar zou passen. Pas op het moment dat ze ook geappt werd door haar vrienden en familie die onder de indruk waren van Wim en Marlies als setje, besloot ze een brief te schrijven. Het deed mij terugdenken aan onze eigen ervaringen in deze afwisselende streek van Trentino-Alto Adige.


Onze uitvalsbasis was een heerlijk hotel met uitzicht op het Lago di Levico. Ook Yvon vindt dat er bij Wim wel wat meer actie mag komen en daarom grijpt ze in. Ze neemt Wim even apart om hem op het. Wij zoeken twee stagiaires voor The Best Social Media en The Best Social Studio.


Arts in Spe ging bij ze langs op de boerderij. Hoe gaat het nu met ze? Beeld: Carlo ter Ellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts