vrijdag 29 september 2017

Jobstudent oostende 2019

Jobstudent vacatures beschikbaar in Oostende op Indeed. Studentenjobs vacatures beschikbaar in Oostende op Indeed. Voor een gekende supermarkt regio Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent. Morgens bereid je de winkel voor op de komst van de klanten en zorg je ervoor dat de producten op een aantrekkelijke, ordelijke manier tentoongesteld worden in de rekken. Voor een trendy winkel in hartje Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent voor weekends en vakanties.


Ook tijdens de kerstvakantie ben je beschikbaar om te werken. Je werkt telkens tussen 10u-18u30. Voor onze klant, een schoenenwinkel regio Oostende , zijn we op zoek naar een jobstudenten die een passie hebben voor mode. Met veel enthousiasme ga je samen met de klant op zoek naar dat paar schoenen, handtas dat aan zijn of haar specifieke behoeften en wensen voldoet. Vacatures jobstudent paasvakantie in Oostende.


Werk zoeken binnen 143. Beste werkgevers in Oostende. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Zeezotje op het Vissersplein in Oostende , tijdens zijn dienst bestolen. Wie mag als jobstudent werken, hoeveel mag je werken, hoeveel ga je verdienen.


Jobstudent oostende 2019

Dankzij een studentenjob doe je ervaring op die je kan vertalen in sterke punten op je cv. Deze functie staat open voor iedereen. Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB.


VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures. Heb je een opmerking over deze vacature? Wil jij graag aan de kust werken? Ben je op zoek naar een leuke job in Oostende ? Dan hebben wij ongetwijfeld de geknipte vacature voor jou!


Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog voor jouw droomjob in Oostende. De komende maanden worden al onze winkels vernieuwd om zo onze klantenservice nog sterker te maken. Het Sociaal Huis Oostende organiseert een selectie voor de indiensttreding en aanleg van een reservelijst voor de functie van DESKUNDIGE OPBOUWWERK (B1-3). Je gaat aan de slag binnen één van volgende diensten: emancipatorische werking en vorming, buurtwelzijnswerk, Antenne of opbouwwerk met dak- en thuislozen.


In The Pocket is op zoek naar stagiairs in Gent en Leuven! Terwijl het buiten steeds guurder weer wordt en het laatste stukje bruin van je lichaam verdwijnt, kijk jij met een zwaar gemoed naar je handboeken. By clicking on Next , you confirm having read and accepting the Terms and Conditions of this website.


Solliciteer via site werkgever. Je bent jaar of ouder én hebt reeds de eerste twee studiejaren van je middelbaar onderwijs afgerond. Je bent enthousiast en houdt ervan om in een gezellig team je handen uit de mouwen te steken. Natuurlijk wil je weten wat je rechten zijn als jobstudent. Of hoeveel je mag verdienen.


Ontdek hier de meest gestelde vragen. Vorig jaar startten de ploegen van Openbaar Domein met de vernieuwing van de Oostendse straatnaamborden. Omdat de Stad het zonde vindt om de oude exemplaren zomaar bij het oud ijzer te gooien, geeft Stad Oostende haar inwoners de kans om zo’n bordje in huis te halen. Dat moet ervoor zorgen dat alle dagelijkse bibliotheekverrichtingen vlotter, betrouwbaarder, gemakkelijker, gebruiksvriendelijker en goedkoper zullen verlopen. Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks.


Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. Bovendien zijn in Oostende de winkels open op zondag (altijd!). Om tijdens de zomer het onthaalteam te versterken is Toerisme Oostende vzw op zoek naar. JOBSTUDENT (E) ONTHAAL.


Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient?


Je bent jaar of ouder en je hebt minimaal een middelbare schooldiploma (of je bent bezig dat te behalen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts