maandag 11 september 2017

Evenementen wenduine

Evenementen in Wenduine. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Wenduine. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken.


Op vrijdag en zaterdag een muzikaal programma. Verwacht danslessen, live bands, beauty boudoirs en dj’s met veel swing, jive en rock ’n roll. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Blankenberge en baskette daarna bij VG Oostende, Racing Mechelen en Bus Lier. Kom genieten van één van de vele leuke evenementen en stip onderstaande data al aan op je kalender.


Dit is een stoet met een jarenlange traditie en met een bekendheid tot ver over de landsgrenzen heen. Naast de vele praalwagens fleuren muziekkorpsen, showorkesten en dansgroepen de stoet op. De stoet vertrekt stipt om 14. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice.


Evenementen wenduine

Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € p. Overzicht van agenda in regio De Kust in West-Vlaanderen. Koop in alle vertrouwen en zonder zorgen tickets voor de grootste en leukste evenementen , shows, optredens, artiesten en events bij House of Entertainment. Alle aankomende evenementen in Astridpark, Wenduine. Ontdek nog meer promoties. Camping Esmeralda is gelegen te midden de Wenduinse polders op 200m van strand en zee.


Deze centrale ligging maakt de camping eenvoudig bereikbaar met eigen vervoer, trein of tram. Kom langs bij een van onze evenementen. Een restaurant moet veel meer zijn dan enkel maar een plaats om te komen eten.


Evenementen wenduine

Zo zijn er onze barbecue en ons feest op oudejaarsavond. Wij houden u op deze pagina up-to-date. On oublie les countdown ratés dans le bus ! Cette année, on s’organise. Les strasses, les paillettes ne seront pas gâchées.


La ville nous appelle et nous seront à temps et en heure au centre-ville. Vergaderzalen en zaal met apparatuur. Tentoonstellingsruimte. De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film.


Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. Wenduine wordt ook wel de Prinses der Badsteden genoemd. Hieronder kunt u een overzicht vinden van alle oldtimer evenementen die ons werden meegedeeld. Daarom zorgen wij bij Brasserie Jill’s vaak voor leuke evenementen in Wenduine.


We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. Buienradar stelt zijn radarbeelden voor iedereen gratis beschikbaar. Ten zuiden daarvan vindt men het natuurgebied Zandpanne.


Jaarlijkse evenementen. Wanneer de Britse coverband The Bootleg Sixties met zijn vingers knipt, staan we terug in de jaren ’60. Uw droomappartement aan de kust… Op zoek naar een vaste bewoning aan de kust, een belegging of een tweede verblijf?


Immo Florizoone stelt voor…. Een weekendje weg of vakantie vieren aan de Belgische Kust wordt extra leuk met de vele evenementen die er worden gehouden. In Bredene en De Haan vinden heel wat evenementen plaats die de verkeersdoorstroom in en rond deze gemeenten of parkeermogelijkheden in bepaalde straten beïnvloeden. Hier komt informatie in verband met grote evenementen die gevolgen hebben voor het verkeer.


Bovendien bieden wij onafhankelijke en objectieve informatie, want deze website is geen onderdeel van een gemeente, reisbureau of touroperator. Intrede van de Sint november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts