maandag 18 september 2017

Algemene kennis vragen en antwoorden

Bekijk de vragen en antwoorden en stel je eigen quiz samen of stuur je quizvragen in voor publicatie op deze website. We proberen het zo overzichtelijk mogelijk te houden door de vragen in verschillende categorieën te verdelen, o. Er zijn ook makkelijke en moeilijke quizvragen. Je komt dan op de categorie pagina terecht waar je quizvragen en antwoorden kunt vinden.


Vragen en antwoorden in de categorie algemeen. De leukste online quiz. Quizvragen voor jong en oud. Wat is de gemeenschappelijke achternaam in Engeland en VS?


Wil je de andere quizzers uitdagen met je eigen vragen ? In de categorie algemeen test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke algemene kennis quiz! Algemene kennis quizvragen met antwoorden , test je kennis met deze leuke kwisvragen. Zoek je vragen voor groot en klein? Van welke land was vroeger Winston Churchill premier?


Welke munteenheid gebruikt men in Japan? Hoe noemt men de angst voor hoogtes? Hoeveel sterren heeft de EU vlag?


Je kan eventueel een categorie of themareeks kiezen als je je specifiek op iets wil toespitsen. De quizmaster moet je er zelf bij denken. Het nakijken mag je ook zelf doen. Maar het testen ( en verrijken!) van je kennis gaat met onze online pubquiz zeker lukken!


Deze XL-voorbeeldquiz telt maar liefst rondes van vragen. Van algemene kennis tot muziek. Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen. Momenteel staan er meer dan vierduizend vragen online over verschillende onderwerpen.


Wij danken iedereen die ons regelmatig nieuwe vragen toestuurt en doen ons best om deze zo snel mogelijk op de site te plaatsen. Krimson Hoe duur is de duurste auto ter wereld (de Bugatti Veyron)? Welk land produceert na Nederland de meeste drop? Spanje Uit welk land komt de cocktail Mojito? Aan de hand van de vragen en antwoorden kan je je spelenderwijs voorbereiden op een quiz of je algemene kennis verhogen.


Heb je algemene vragen nodig voor jouw quiz of wil je jouw algemene kennis testen? Ben je een echte allesweter? Hier kan je algemene quizvragen vinden en een online algemene kennis quiz spelen. Zelf gratis een quiz maken en samenstellen.


Een plaats waar je quizvragen en opdrachtjes vindt. Onderaan de pagina staan de links naar de antwoorden voor de andere levels. Als je de oplossing op een vraag niet kunt vinden, plaats dan een reactie met daarin de vraag, hoeveel letters het antwoord.


Algemene voorwaarden Bierfestival Groningen, Grachtenfestijn Groningen, Quiz- vragen. Showshakers, Open Nederlandse Quiz Contest en bockbiertocht. In welk land werden voor het eerste de Olympische spelen georganiseerd? Overzicht van alle quizvragen, Nederlandstalig. Kun jij ze allemaal oplossen?


Test uw algemene kennis met vragen uit de lerarenopleiding. Vlaams Belang start campagne en petitie tegen terugkeer van IS-strijders. De perfecte hobby die je laat zien dat je nog veel moet leren!


Algemene kennis vragen en antwoorden

Een spel van vragen en antwoorden voor liefhebbers van triviale zaken. Heel algemene kwisvragen in alle aspecten. Oefen jezelf op onze quizvragen en droedels of zoek vragen voor jouw quiz.


Hoe heet de viering van een vijfjarig jubileum? Niemand weet meer dan goede antwoorden. Top Lijstes – Weetjes – Trivia – Feiten.


Algemene kennis vragen en antwoorden

Toplijster heeft een categorie algemene kennis die je hierop voorbereiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts