donderdag 14 september 2017

Vakantie regen wat te doen

Wat kan je doen als het regent? Het zou zonde zijn om binnen te blijven zitten en te klagen over de regen , want de komende paar dagen zou je dan niet meer de deur uit kunnen gaan. De komende week (en misschien zelfs langer) blijft het grauw en grijs. Mocht je toch de regen helemaal niet op prijs stellen, of het regent te har of al dagenlang?


Vakantie regen wat te doen

Dan is het goed om je actieve vakantie te onderbreken met een rustdag. Dingen om te doen als het regent in Nederland. Op vakantie in Nederland kan het extra zuur aanvoelen als het regent tijdens je vakantie. Binnen zitten kan je immers thuis ook. Toch kun je ook bij regen optimaal gebruik maken van het feit dat je uit je vertrouwde omgeving bent, en eens wat dingen ondernemen die je thuis niet zo snel zou doen.


En hier valt het nog mee, grote delen van Thailand zijn momenteel totaal overstroomd en is het zo goed als onbegaanbaar. Dus , hierbij wat tips. Zolang u uiteraard in de bar consumeert, mag uw kind mee genieten van de shows.


U kan in uw appartement of hotel navraag doen naar de verschillende mogelijkheden, of kijk op de geweldige website van Benidorm Seriously naar de entertainment-guide. Daar staat per uur en per café opgesomd wat er te doen is. Het klimaat op Ibiza is over het algemeen fantastisch.


Met meer dan 3dagen zonneschijn per jaar is het een fantastische vakantie bestemming! Toch zijn er gemiddeld dagen per jaar dat de zon niet schijnt. Sterker nog, het regent ook wel eens op Ibiza! Daar gaat je geplande uitstapje naar het. Het is dan wel zomer, maar het regent vaker dan we zouden willen.


Wat te doen als het regent? Gelukkig zijn er nog genoeg leuke dingen om te doen als het weer niet mee zit. Het weer in Nederland is niet altijd wat je ervan hoopt.


Zo is het de ene dag graden en niet uit te houden, een paar weken later is het koud en regent het non stop. Author By Jennie from the Blog De zomervakantie is in volle gang en de ‘ik verveel me’ tweets en berichtjes zijn zoals ieder jaar weer volop aanwezig. Tussenin moeten ze opdrachtjes en spelletjes doen. Om de boel nog gezelliger te maken laat je hun vriendjes of vriendinnetjes langskomen om gezellig mee te doen.


Vakantie regen wat te doen

Je stedentrip is weken geleden geboekt en je bekijkt voor vertrek hoopvol de weersvoorspelling: regen , regen en nog eens regen. Dat is niet de bedoeling. Regen kan juist vakantierust brengen. Omdat je aan het weer vrij weinig kunt veranderen, vind je hier dingen die je kunt doen als het regent.


Leuke dingen om te doen als het. Die taart of koekjes die je al maanden loopt te bewonderen op Pinterest… nu heb je eindelijk alle tijd om ‘m te maken. Doe research voor je volgende (zon) vakantie. Boek niet halsoverkop een te dure vlucht naar de zon, maar neem de tijd om goed uit te zoeken wat de beste en goedkoopste vluchten en vakantiebestemmingen zijn.


Je huurt een leuk huisje om met je kinderen op vakantie te gaan of je blijft thuis deze vakantie maar dan regent het! Stiekem had je gehoopt dat ze zich lekker gingen amuseren zodat jij eindelijk die bestseller kon lezen of toch poging tot doen. Daarom geef ik je vandaag activiteiten die je kan doen bij regenweer. Stiekem is het best wel fijn als je plannen niet doorgaan. Zo heb je minder stress, want je hoeft minder te doen.


En ook al is het niet wat je wilt, regen kan best gezellig zijn. Als het regent heb je geen excuus om vroeg op te staan en kan je heerlijk blijven liggen in bed. Lekker knus met je partner of met de kids er tussen. Niet zo gek als je weet het bedekt is met regenwoud en omringd wordt door azuurblauw water van de Andamanse Zee. Miami hebben wij leren kennen als een relaxte sta waar je meer dan goed vakantie kunt vieren en onwijs veel toffe dingen kunt beleven.


Benieuwd wat je echt niet mag missen en wat te doen in Miami tijdens jouw eigen reis? Check dan gauw onze top Miami tips hieronder! Wie weet schuilt er in jou of je kleine wel een Picasso.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts