dinsdag 12 september 2017

Dikste kind ter wereld afgevallen

De dikste man die ooit heeft geleefd is de Amerikaan Jon Brower Minnoch. Op het hoogtepunt woog hij 6kilogram. Overigens is dit een schatting, het is ze nooit gelukt om Jon in die tijd op een weegschaal te zetten. Hij trad op in het circus.


Dikste jongen ter wereld ’ Arya kwam bij zijn geboorte ter wereld als een kerngezonde jongen van kilogram. Dat hij een grote eetlust had was volgens zijn ouders juist een teken van een goede gezondheid. We hebben hem te veel verwen maar als ouder hou je nou eenmaal van je kind ”, zo vertelt de vader van Arya in een interview.


De Indonesische jongen wordt daarmee het zwaarste kind ter wereld genoemd. Een paar maanden geleden woog de Mexicaan nog 5kilo. Het verhaal ging dat hij was begraven in een pianokast. Met een gewicht van 4kg was Mayra Rosales de zwaarste vrouw ter wereld.


Mayra heeft een schokkende transformatie ondergaan. Ze ziet er zo anders uit dat mensen het amper geloven dat zijn ooit zo zwaarlijvig is geweest. Mayra Rosales kwam in de schijnwerpers terecht doordat zij werd beschuldigd van de moord op haar neefje. De Duitse Beshine staat bekend als de vrouw met de grootste borsten in de wereld.


Afgevallen Mexicaan dikste man ter wereld. Dit gemiddelde verschilt bijvoorbeeld met België, waar vrouwen hun eerste kind krijgen als ze gemiddeld 2zijn. De jongste moeder ooit echter, was… jaar! Op zijn hoogtepunt woog hij 5kilo, inmiddels is Manuel 2kilo afgevallen. De Mexicaan Manuel Uribe gaat door het leven als dikste man ter wereld.


Dikste kind ter wereld afgevallen

Arya uit Indonesië is jaar en eet twee keer zoveel als een volwassene. Deze vrouw weegt 3kilo en werkt ervoor om nog 1kilo aan te komen en dan de zwaarste vrouw ter wereld te worden. De 38-jarige Andrés Moreno Sepúlduva, die ooit 4kilo woog, overleed op eerste kerstdag aan een hartaanval. In Mexico is de zwaarste man ter wereld overleden. Dat heeft zijn vriendin aan persagentschap dpa gemeld.


Jessica was ooit het dikste kind ter wereld. Het Indonesische jochie wordt het dikste kind van de wereld genoemd en is inmiddels zo zwaar dat hij bijna niet meer kan lopen en daardoor ook niet meer naar school kan. Twee jaar geleden werd hij met een gewicht van maar liefst 5kilogram opgenomen in het Guinness Recordboek. Zwaarste jongen ter wereld (10) kan weer stukjes lopen. Met 5kilo is een 42-jarige Mexicaan de dikste man ter wereld.


Dikste kind ter wereld afgevallen

Gelukkig voor Gogo Bai werd de grote kleine man met behulp van een keizersnede eerder deze week ter wereld gebracht. Carol persoonlijk geroepen. Het was een grote verrassing voor ons. Om het wereldrecord dikste vrouw ter wereld te verbreken heeft Susanne Eman beslist om met haar vriend en hobbykok Parker Clark in het huwelijk te treden.


Helpen om haar droom te laten uitkomen Susanne zegt dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Parker zou het helemaal niet erg vinden dat ze zo dik is en hij zou haar vet zelfs bewonderen. Dikste man ter wereld valt helft van gewicht af. Ooit woog hij 1kilo en stond hij in de boeken als ‘dikste kind ter wereld’.


Volgens The Sun weegt hij nu nog kilo. Dikste vrouw ooit is overleden Rosalie Bradfor met 4kilo de dikste vrouw ter wereld , is op 63-jarige leeftijd overleden. Wie zijn de dikste mensen ter wereld ? Jawel, wij hebben ook wel eens grote trek, maar deze mensen in de top eten of aten echt alles en heel veel. Hun geklaag was voor het centrum aanleiding het kunstwerk, en dan met name Bardots borsten, te censureren.


Kaapverdië Verenigde Staten. Tekent voor haar eigen dood jammer, ik denk dat veel vrouwen het met mij dikste tieten ter wereld zijn, hiermee kunt u de maandelijkse kosten verlagen. Jongens ik kan het niet laten.


Dikste kind ter wereld afgevallen

De Boeck gelooft in Lokerse redding: Ze klom naar eigen zeggen op tot een 70Y, de grootste borsten die tot dusver bekend zijn. En bij opname ter observatie kan de moeder daarvan bijkomen, tegelijkertij en misschien daarna adequater reageren, aangeleerd krijgen hoe ze dat bij zichzelf voor elkaar krijgt. Lang geleden heb ik ge-babysit bij een gezin, waar het jongste kind , een jongetje, al veel en veel te dik was, terwijl het nog maar net een jaar oud was.


Arya Permana uit Indonesië is jaar oud en weegt 1kilogram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts