woensdag 27 september 2017

Als een man verlegen van je wordt

Dit is een typische vorm van het vertonen van masculine gedrag. Dat is echt iets waar je het aan kan merken. Een man wordt namelijk een beetje onzeker als hij verliefd is.


Als een man iemand leuk vindt, wordt hij een beetje ongemakkelijk en verlegen. Je kunt natuurlijk niet echt. Als hij zijn oogcontact naar beneden afbreekt is hij dusdanig van je onder de indruk dat hij verlegen wordt van je. Hij is onder de indruk van je , en weet even niet meer wat hij moet zeggen. Vanzelfsprekend is dit een goed teken.


Naast het wegkijken naar beneden kunnen ook zijn pupillen een indicatie geven of hij je leuk vindt. Hoewel dit een versiertruc is die voor vrouwen goed werkt, is hij andersom not done. Een man die constant dicht bij een vrouw gaat staan wordt namelijk als creepy ervaren. Algemene opmerking of klacht.


Het klinkt misschien gek, maar iemand die klaagt of tegen zichzelf praat is vaak opzoek naar een gesprekspartner. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt. Ik leerde al dat parafraseren een onwijs sterke techniek is voor het verleiden van vrouwen.


Dat kun je ook doen als je verlegen bent en haar toch wilt verleiden. Mannen zijn hier nu eenmaal heel slecht in. Als een verlegen man zijn ding doet zal hij op het toppunt van zijn charisma zijn en bulken van het zelfvertrouwen. Sleutelgedachte: hij zal zich in zijn element voelen, hetgeen betekent dat hij in de stemming is om een stap in je richting te zetten als hij in jou geïnteresseerd is. Hoe een man verliefd wordt lijkt soms een mysterie.


Hoe je een man verliefd op je maakt is misschien één van de grootste mysteries op aarde. Tegelijkertijd zullen mannen zeggen dan het moeilijk is om een vrouw verliefd te maken. Welke van de twee ook waar is, het is overduidelijk dat iemand verliefd op je maken niet altijd even makkelijk is. Het is een kwestie van tijd voordat je het opmerkt en terug kijkt. Wordt hij rood en kijkt hij weg?


Hij vindt je leuk maar is onzeker. Het is voor een man niet makkelijk om te begrijpen of je ook interesse in hem hebt. Mijn nummer advies als een man interesse in je toont, maar onhandig is met flirten.


Als een man verlegen van je wordt

Weten of een verlegen jongen je leuk vindt. Er is niks vervelender dan een leuke man die niet het initiatief neemt om je mee op date te vragen. Als je eenmaal weet hoe het moet, is het heel makkelijk om een man opgewonden te krijgen. Om een man in de stemming te brengen, heb je zelfvertrouwen nodig en moet je de fijne kneepjes van het flirten kennen.


Als je een beetje verlegen bent kan het lastig zijn om over je eigen leven te praten. In ieder gesprek kun je jezelf redden door vragen te stellen aan de ander. Je bent helemaal goed bezig als je specifieke dingen van de persoon hebt onthouden.


Een vraag als : “Hoe is het eigenlijk afgelopen met die vervelende collega? Ik denk niet dat een man het aantrekkelijk vindt als een vrouw als een hondje achter hem aanloopt maar op een subtiele manier zou je hem wel kunnen laten weten dat hij een kans maakt. De gulden middenweg dus zoals meestal. Hierbij moet je overigens een ding heel goed onthouden: van alle signalen die vrouwen kunnen geven als ze een man leuk vinden, is dit het signaal waarbij afwachten het meest uit den boze is. Want als je verzaakt actie te ondernemen als een vrouw seksuele toespelingen maakt, dan zal dat zeker gaan voelen als een afwijzing.


Hoe weet je of hij je leuk vindt? Als hij een beetje zenuwachtig wordt wanneer jij in zijn buurt bent, is de kans heel groot! Dit geldt natuurlijk niet voor elke man : sommige mannen bulken van het. Jammer, want jij ziet hem wel zitten.


Als een man verlegen van je wordt

Trek je stoute schoenen aan en versier hem! Volg deze stappen om de timide man (voorzichtig) aan de haak te slaan! Benader hem voorzichtig en maak een simpel praatje.


Verlegen mannen zijn net als iedereen, alleen hebben ze een muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts