maandag 18 juli 2016

Pastorie cgk zierikzee

De Website van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Zierikzee. Je vindt hier vele actuele onderwerpen over onze gemeente, zoals onder meer de maandelijkse agenda, het kerkdienstrooster, fotos en de kerkwijzer. De pastorie is dan weer privéterrein. Er is ongelofelijk veel werk verzet is de afgelopen tijd. Op deze pagina kunt u eveneens de nieuwsbrief, het Getijde downloaden en de kerkdiensten live meebeleven.


Pastorie cgk zierikzee

Pastorie In de pastorie aan de Meelstraat vinden momenteel diverse activiteiten plaats zoals vergaderingen van commissies en verenigingen. Het komt voor dat hier (in verband met de veiligheid te) grote groepen bijeen komen. Bij gebrek aan voldoende ruimte in de zalen bij de kerk wordt uitgeweken naar de momenteel leegstaande pastorie.


Hier vindt u alle informatie over verenigingen, commissies, koren, diverse aktiviteiten, etc. Klopt er iets niet (meer)? Bedankt voor het organiseren van de fietspuzzeltocht en de gemeentedag. Stoutjesdijk ( Zierikzee ) De verkiezing zal plaatsvinden op zondag oktober na de morgendienst. UPDATE: De resultaten van de gehouden stemmingsvergadering kunt u terug vinden op de Ledenpagina.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Gereformeerde Kerk - Thomaskerk Pastorie in Zierikzee vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Jezus en Israël. De bijeenkomst vind plaats in de Christelijke Gereformeerde Kerk, Zevengetijstraat in Zierikzee.


Vanaf oktober zijn Jan Mol en Jan Willem van Nieuwenhuijze, met st. Red een Kind op reis naar Rwanda. De CGK Middelburg is een gastvrije kerkelijke gemeente midden in de historische binnenstad van de Zeeuwse hoofdstad. Alleen exacte overeenkomsten.


Acht christelijke gereformeerde kerken telt de Alblasserwaard. De cgk in Noordeloos is er één van. Ze ligt op een idyllisch plekje aan het water.


Ze hebben er allebei een rit van meer dan 1kilometer op zitten als ze elkaar in Midden-Nederland treffen. Een dubbelgesprek tussen vader en zoon Capellen valt niet zomaar te regelen. Dit is de wind-, golf- en weersverwachting voor Zierikzee in Zeelan Nederland.


Windfinder is gespecialiseerd in weers- en windverwachtingen en informatie over getijden voor windgerelateerde sporten zoals kitesurfen, windsurfen, surfen, zeilen en paragliding. Welkom op de site van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Biezelinge. Fijn dat u onze website gevonden hebt!


Hier vindt u meer informatie over wat wij geloven, over onze gemeente en over de kerkdiensten in de Maranathakerk. Door krap duizend mensen bewoond. Kerkwerve, een klein dorpje in de “Platte van Schouwen”. Daarmee een van de kleinste plaatsen van Nederland met een Christelijke Gereformeerde Kerk.


Onze gemeente telt ongeveer 3leden. Wij geloven, op grond van de Bijbel, dat de Heere door de verkondiging van de Bijbelse boodschap mensen zalig wil maken en hun een nieuw leven wil geven. Van harte welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Zierikzee (gewone wijk). U vindt hier actuele informatie over de gemeente, diensten, activiteiten, het kerkgebouw, enzovoorts. Expert in het rekening houden met uw specifieke wensen.


Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of een notenallergie, geen enkel punt voor ons, wij dragen er zorg voor dat ook u met een gerust hart een perfecte avond beleeft. op het ledengedeelte. Orgel bespeling door Pieter-Jan Goedegebuure. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Dorcas Winkel Zierikzee.


Saskia Folmer Fotografie. Die onderdelen werden apart aanbesteed. CGK Zierikzee Videos Diaconale Collecte Zuidelijk Afrika. Hij ging naar de christelijke basisschool in Zierikzee en volgde het voorgezet onderwijs in Goes. In het eerste jaar van zijn studie sociale geografie aan de Universiteit van Amsterdam kwam er een grote ommekeer in zijn leven.


Hij kreeg de roepstem om theologie te gaan studeren en predikant te worden in de CGK. ZIERIKZEE - De buitengevel van de Christelijk Gereformeerde Kerk ( CGK ) in Zierikzee had al een gedaantewisseling ondergaan. Nu is ook de kerkzaal volledig vernieuwd. Na drie maanden kerken in de Nieuwe Kerk wordt het gebouw aan de Zevengetijstraat dit weekend weer in gebruik genomen.


Kom je zelf niet vaak of nooit in de kerk, maar zou je best eens willen proeven wat het is om een kerkdienst bij te wonen? Dan is Kerkproeverij een mooie kans. This is the win wave and weather forecast for Zierikzee in Zeelan Netherlands.


Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts