vrijdag 29 juli 2016

Eenzaam in je relatie forum

Vervelend - maar na dit artikel nooit meer! Hier zijn de beste tips voor als je het zat bent om je eenzaam te voelen in een relatie. Ik zit in een relatie waarin ik me heel eenzaam voel. Mijn partner is emotioneel vaak niet aanwezig. Ondanks zijn vele bezigheden is hij ook wel vaak thuis maar hij zal niet vaak uit zichzelf (diepgaande gesprekken) voeren waardoor we dichter bij elkaar komen.


Eenzaam in je relatie forum

Je eenzaam voelen als je alleen bent, kan je verklaren voor jezelf. Maar je eenzaam voelen in een relatie ? Toch voelen veel vrouwen zich eenzaam , terwijl ze in een relatie zitten. Soms weten ze waar het aan ligt, maar vaak hebben ze geen flauw idee. Wat bedoel je precies met je eenzaam voelen in je relatie ? In het eerste geval: zie je je vriend de overige avonden van de week wel? En waarom ga je dan bijvoorbeeld niet mee naar zijn ouders?


Soms eenzaam in nieuwe relatie - Pagina - Viva. Eenzaam in een relatie ? Toch hebben een boel mensen in een relatie hier last van. Het is een ongelofelijk rotgevoel. Voel jij je ook wel eens alleen, eenzaam of niet gesupport door je partner? Zaken die je een man minder snel zal zien doen, maar misschien de jouwe wel, dat is fijn.


Eenzaam in je relatie forum

Of wil jij in je eentje jullie relatie verdiepen? Dit is een uitspraak die ik regelmatig hoor van stellen in onze praktijk. Ook al hebben mensen een vaste relatie , toch kunnen ze zich heel eenzaam voelen. Het voelt alsof er onvoldoende verbinding is met de ander, alsof de ander achter een muurtje zit.


Je voelt je onbegrepen, je voelt onvoldoende steun en het lukt ook niet om het er over te hebben. En al helemaal als er kinderen in het spel zijn, en je bang bent voor de chaos, ruzie en eenzaamheid die je ongetwijfeld gaat veroorzaken. Is een relatie als dit werkelijk beter dan gewoon maar zonder relatie ? Deze man geeft duidelijk aan dat hij nu al-voor zijn gevoel blijkbaar- erg zijn best voor je doet, wat betekent dat dit verderop in de relatie alleen.


Iedereen staat wel eens voor een moeilijke periode. Dit is net het goede moment om jezelf wat aan te moedigen. Ontdek deze tips om het gevoel eindelijk eenzaam in relatie eindelijk op te lossen. Het kan ook zo zijn dat je jezelf eenzaam in de relatie voelt omdat je partner niet wilt praten over gevoelens of andere belangrijke kwesties die wel de nodige aandacht vereisen.


Je kunt je eenzaam voelen terwijl je met vrienden bent of met je partner. Aan de andere kant hoef je je niet eenzaam te voelen wanneer je alleen bent. Je niet meer eenzaam voelen lukt het beste wanneer je het gevoel van eenzaamheid bestrijdt.


Door actief te worden en depressieve gedachten uit te dagen lukt het vaak om je minder eenzaam te voelen. Ook als anderen je aandacht geven, kun je eenzaam zijn. TS begint: ik voel me soms best eenzaam. Ben al jaaaaaaren vrijgezel dus eigenlijk niet anders gewen maar zou het wel leuk vinden om weer eens een relatie te hebben of in ieder geval intimiteit.


Marleen voelt zich eenzaam in haar relatie. Ze ervaart geen liefde en genegenheid. Als je je eenzaam voelt, kun je het gevoel hebben dat er niets aan te doen is. Of dat een oplossing van anderen afhangt.


Deze gedachtes zijn begrijpelijk, maar niet waar. Aan eenzaamheid kun je meestal wat doen. Lees hier hoe je dat aanpakt. Als ik je verhaal lees, dan komen er een paar dingen in me op.


Je schrijft dat je gehuwd bent. Hoe is het contact met je vrouw? Kunnen jullie open en eerlijk tegen elkaar zijn? Bespreken jullie wat jullie bezig houdt? Zo nee, dan zou het al heel veel kunnen opleveren op dat wel te gaan doen.


Forum regels We proberen je eerste vraag binnen werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum , zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen. Als je stopt met emotioneel toenadering te zoeken, ontstaat een verstandshuwelijk.


Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, als je er samen voor kiest prettig naast elkaar te leven. Dat gebeurt zeer vaak in een relatie dat mensen elkaar misbegrijpen omdat ze veronderstellen te weten wat de ander bedoelt. Dat kan ervoor zorgen dat je je ongelukkig voelt, depressief of Dat kan ervoor zorgen dat je je ongelukkig voelt, depressief of zelfs denkt aan zelfmoord. Wil je nog verder schrijven hier en zo ja, wil je ons vertellen waar je voor nu t meest behoefte aan hebt?


Wellicht kunnen we je dan alsnog helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts