dinsdag 5 juli 2016

Mundo focusthema 6 4de leerjaar

Mundo focusthema 6 4de leerjaar

Welkom in onze provincie. Continenten - informatie. Silhouetten landen en continenten. Quizlet flashcards, activities and games help you improve your grades. De zon schijnt op de aarde.


Mundo focusthema 6 4de leerjaar

Niet alle Natuur leeft De aarde draait rond. Na de dag wordt het nacht, na de nacht wordt het terug dag. Hier kan je op zoek naar allerlei vragen en antwoorden. Kan een computer denken? Waarom is het ene dier slimmer dan het andere?


Mundo - werkkatern : Wegwijs in je schoolomgeving is een schoolboek voor het vak Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs (3de leerjaar ). Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. De koning en zijn familie Y. Deze mindmap sluit aan bij focusthema les van de methode Mundo 5. Op de mindmap vind je info over dieren en planten in het bos. Maar zoels ik in het begin al zei wel tof! Vul aan met stengel, bla stamper, meeldraden en bloemblad bij de bloemen en planten op de foto’s.


Educatieve bronnen eenvoudiger verzamelen en effectiever gebruiken met Yurls! Hiermee gaan we dan aan de slag om onze eigen stamboom op te bouwen. Zo komen zullen we dan de familiebanden (nonkel, grootouder, neef,) bespreken voor de eigen familie maar dan trekken we de lijn door naar andere families. Ken je alles al voor je wo-toets? Links lager onderwijs roeselare.


Voor deze website is het gebruik van cookies vereist, klik hier voor meer informatie. Wil je de actuele toestand van het weer volgen ? Op de website van het KMI kan je de neerslag, temperatuur, windsnelhei windrichting bekijken. Lief) In de hele lagere school wordt gewerkt met de methode MUNDO. De methode is opgebouwd uit drie lagen en de belangrijkste laag is de laag met de focusthema ’s. Er zijn in het 6de leerjaar focusthema ’s waarin de belangrijkste doelen van WO worden behandeld.


Mundo focusthema 6 4de leerjaar

Hoe leer ik best voor W. VLeBICH : bekijk de studeerwijzer achteraan je werkkatern zodat je goed weet wat je moet leren. Bekijk de studeertips in je studeerwijzer. Sarah Bolle GBS Het Anker Heist 2de leerjaar 5de leerjaar GBS De Vonk. Thema : Het menselijk lichaam.


We onderzoeken ons lichaam van kop tot teen. Best interessant wat we geleerd hebben. Geo = Geografish = geografie bijna alles met aardrijkskundo.


Focusthema gaat over geomundo en wat betekent geomundo ook alweer? Mundo focusthema : Van laag naar hoog in. Schoolfeest Gemeentelijke Basisschool Koksijde. We zitten in volle voorbereiding voor de OVSG toetsen, je kan deze nog steeds oefenen op de toetsentrainer.


Maar ook de werkbladen die we in klas maakten kan je inoefenen, de leesbundel kan je hier downloaden. Gebruiksklaar voor iedereen, zonder aanmelden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts