woensdag 28 december 2016

Bellen naar italie vanuit belgie kosten

Daarmee weet je wel nog niet alles. Bellen naar landen buiten de EU kan nog steeds voor aanzienlijke kosten zorgen. Hoe dat zit leggen we hier uit. Bellen vanuit Nederland naar de EU gelden andere tarieven. Bekijk de tarieven om onverwachte kosten te voorkomen.


Buiten de EU betaal je voor internetten per MB en voor bellen per minuut en gesprek. Met de optie krijg je voor euro minuten om te bellen vanuit België naar Frankrijk, Spanje, Italië, Roemenië en Polen. Deze zijn dagen geldig.


De prijs van de optie wordt van je belwaarde afgehouden. Dit is een optie die enkel beschikbaar is voor Orange-klanten met een herlaadkaart Tempo Easy, Tempo Touch of Tempo Giga. Goedkoop bellen naar Italie Vast.


De Europese commissie heeft onderzocht of het nodig is de tarieven voor bellen naar het buitenland te reguleren. Het antwoord is ja, want de prijzen kunnen per provider en per land verschillen en enorm oplopen. Vergelijk de tarieven bellen naar het buitenland. Totdat deze regulering van.


Ja, je kunt ook bij Teleprofiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en binnen de EU vanuit je gebruikelijke prepaid tegoed (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers). Het nationale tarief is niet van toepassing voor deze oproepen en sms’en. Mobiel internet wordt gefactureerd per schijf van 1KB. Hoe kan Hallobuitenland zulke goedkope tarieven voor Italie aanbieden?


U bent niet de eerste die dit zich afvraagt, zeker als u bedenkt wat bijvoorbeeld KPN of Ziggo vragen om naar Italie te bellen. Dan bent u bij toolani op de juiste plek. Met toolani kunt u zeer voordelig bellen naar meer dan 2landen wereldwijd. Onze dienst werkt met alle vaste- en mobiele telefoonproviders. U krijgt een inbelnummer (binnnlands vast nummer) waarmee u wordt doorverbonden met het nummer dat u wilt bellen.


Vanuit Italië naar Nederland: - - netnummer zonder nul - abonneenummer. De kosten voor gebruik binnen EU-landen zijn daarmee gelijk aan die in Nederland en worden verrekend met je bundel. Vraag je provider naar de voorwaarden. Landnummers om te bellen vanuit het buitenland naar het buitenland of vanuit buitenland naar Nederland. Bijvoorbeeld: Je bent in Duitsland op vakantie en je belt naar een vriend die op een camping in Frankrijk staat.


Voor C van der Zouwen, als je vanuit het werk in Vietnam naar nederland belt is het duidelijk dat het bedrijf waar je werkt de rekening krijgt van dit belletje. De baas zal er niet vrolijk van worden en kan je ontslag kosten ! Dus beter maar bellen vanuit een plek dat je zelf betaalt voor dit gesprek. Zal goedkoper uitkomen volgens mij. In dit overzicht staan de landnummers van bijvoorbeeld Duitslan Verenigde staten, Frankrijk. Door vooraf uw tarieven en opties te raadplegen kunt u heel wat kosten besparen.


Raadpleeg uw tarieven We spreken over roaming wanneer u uw gsm of tablet gebruikt in het buitenland. Let op: Als u vanuit België naar een buitenlands nummer belt of sms’t, dan is dit een internationale oproep en gelden de internationale tarieven. Bel je vanuit België naar het buitenlan dan betaal je nog steeds internationale tarieven. Gebeld worden in de hele EU is gratis.


Het bel- en sms-verbruik geven buitenlandse providers binnen uur door aan KPN. Naar het buitenland bellen of smsen kan nog al eens ingewikkeld zijn. Hoe zit dat met die landcodes? Zit je met een van deze vragen, of misschien een andere? Welk getal moet ik weglaten?


Met deze korte handleiding kun je zo naar dat telefoonnummer uit elk land bellen. De kortingen die we hierop krijgen geven we door aan onze klanten zodat iedereen goedkoop kan bellen naar het buitenland. Daarnaast houden we onze organisatie zo klein mogelijk door bijvoorbeeld geen support telefoonnummer aan te bieden maar ervoor te zorgen dat alles altijd gewoon werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts