dinsdag 27 december 2016

Bpost rekening

Met deze rekening kunt u onbeperkt elke bankverrichting op uw rekening uitvoeren, zowel met de hulp van onze medewerkers als aan de SELFbankautomaat en via digitale kanalen. Indien u de Belgische nationaliteit heeft, meerderjarig bent en in België woont, kunt u gemakkelijk een b. Met de bpost bank Mastercard Classic betaalt u uw aankopen online en kunt u vlot uw toekomstige vakantie reserveren. Ze kan gebruikt worden in België en overal ter wereld. Dankzij de uitgestelde debitering kunt u pas later en zonder enige interest uw aankopen betalen.


België dankzij Reforest’Action, een onderneming die aan particulieren en bedrijven de mogelijkheid biedt om een concrete bijdrage te leveren aan de herbebossing. Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.


My Bpaid Card Management. Nog geen bpaid profiel ? Maak een nieuw profiel aan. Deze gratis zichtrekening is een van de twee zichtrekeningen van Bpost Bank.


Bpost rekening

B-comfort biedt u een service zowel online als in een kantoor, terwijl B-compact het beperkt tot een online beheer. Deze rekening heeft slechts één debetkaart en geen gratis kredietkaart. Herlaad je kaart aan een loket van een postkantoor of bij een van de 6verkooppunten, contant of per bankkaart, voor € 50. In dit geval is het in rekening gebrachte bedrag onmiddellijk beschikbaar op uw kaart.


Klik hier om uw dichtstbijzijnde postkantoor of verkooppunten te vinden. Nom d’utilisateur ou adresse e-mail. IBAN - INTERNATIONAL BANK ACCOUNT NUMBER.


Chez bpost banque, nous travaillons chaque jour à vous offrir des produits et services qui vous conviennent. Voor alle grote en kleine momenten, maar ook voor onverwachte en zomaar momenten. Wat de reden ook is, wij hebben voor elk moment een gepaste kaart. Bpost is immers duidelijk: enkel fysiek via een kantoor kan de opzegging van een rekening gebeuren. Tijdens de afspraak geeft u aan dat u een rekening wenst stop te zetten.


Optioneel kan u aan de bank meegeven waarom u dat wenst te doen, maar dit is niet verplicht. Op het moment dat je bpost hebt gekozen als aanbieder van je kredietkaart, dan kan je kiezen uit de bpost bank Mastercard Classic en de bpaid kaart. Beide betaalkaarten hebben hun eigen voorwaarden, maar uiteraard ook hun eigen voor- en nadelen. Een bpaid kaart kan je zowel online als aan het loket van bpost aanvragen.


Kies hieronder waar u wil inloggen. Vous souhaitez nous faire part d'une suggestion ? Ik ben een professionele klant en wil inloggen op de business portal. Belgique, grâce à Reforest’Action, une entreprise qui permet aux particuliers et aux entreprises de prendre des mesures concrètes en faveur du reboisement. De kwaliteit en de betrouwbaarheid van de milieugegevens in de geconsolideerde MVO- rekening wordt verzekerd door het departement Energie en Leefmilieu van bpost België, dat elk jaar gegevens controleert en analyseert, verminderingsplannen opstelt en nauw samenwerkt met de verschillende overheidsdiensten.


De Verkopende Aandeelhouder heeft aan J. Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. U kunt het gebruik van cookies later nog wijzigen en uw voorkeuren aanpassen. Hebt u wel al betaal dan is het etiket aangemaakt en kunnen we de informatie niet meer veranderen. Mijn rekening werd gedebiteerd maar ik heb de pdf met mijn etiketten niet gekregen. Hieronder vindt u alle zichtrekeningen van bpost bank.


Bpost rekening

Voer uw eigen gebruiksprofiel in en bekijk welke van de bpost bank zichtrekeningen het voordeligst uitkomen. Of gebruik één van de tabs om een standaardprofiel in te stellen, dat gaat nog sneller. Bekijk nadien zeker ook de -vergelijking van. Vind de gratis of betalende bankrekening die u bevalt in België o. Zichtrekeningen-Vergelijken.


Het aantal tekens in een IBAN varieert van land tot lan maar bedraagt maximaal tekens. Aan het begin van elke IBAN staan steeds twee letters die overeenstemmen met de (ISO) code van het land waarin de rekening wordt gehouden (bijvoorbeeld : FR voor een Franse rekening of NL voor een Nederlandse rekening ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts