vrijdag 30 december 2016

Waterman en weegschaal relatie

Maar er zijn ook wel verschillen tussen deze twee, en dan met name in de manier waarop ze reageren op. De Leeuw heeft een sterke persoonlijkhei dus hij kan domineren in deze relatie. Zijn motto is immers ‘ik weet het’.


Wie een relatie met hem wil die verder reikt dan handjes vasthouden en romantische wandelingen bij een ondergaande zon, zal hem op intellectueel vlak dus niet mogen teleurstellen. Zelfs wanneer de relatie door de meest verhitte momenten gaat kunt u dusdanig relativeren dat u zich de basisbenodigdheden herinnert zoals eerlijkheid en rationele communicatie. Samen vormen ze het perfecte koppel. Ze delen dezelfde hobby’s, gevoel voor humor en verbeeldingskracht. Ze zijn beide op een hoog intellectueel level en bespreken interessante onderwerpen.


Dit sterrenbeeld is ook op zoek naar een constant liefdesleven, ook op seksueel gebied. Beste match op seksueel gebied: Stier. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een waterman -vrouw of aquarius-man? Wat in me opkomt als ik denk aan het sterrenbeeld weegschaal is het concept van de evenwichtsoefening, de persoon die probeert met alle ballen te jongleren zonder er één te laten vallen.


Je leven is gewijd aan het in harmonie hebben van alle dingen en alle relaties in vrede behouden. De relatie zal langzaam vorderen omdat ze niet gemakkelijk emotioneel betrokken raakt en omdat ze niet van romantische affectie houdt. De man die haar hart probeert te winnen zal haar met respect en als gelijke moeten behandelen.


Een relatie is een verbintenis tussen twee mensen die elkaar begrijpen. Ze vinden het leuk om hun ervaringen, ideeën en dromen te delen en ze maken samen plannen voor de toekomst. Dat is waarom ze een relatie creëren.


Het welbekende gezegde zegt dat “Vele handen ligt werk maken” en dat is waar. Met de weegschaal -man zoek je graag de uitdagingen op, zowel fysiek als mentaal. Toch zijn er ook veel verschillen tussen jullie. Jullie raken daardoor niet snel op elkaar uitgekeken. Dit zie je ook terug in jullie relatie.


Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW. COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Ze houden er niet van om te worden beperkt en dragen hun vrijheid hoog in het vaandel.


Waterman en weegschaal relatie

Liefdeshoroscoop weegschaal - waterman sterrenbeeld liefdeshoroscoop. Beiden bezitten grote mentale capaciteiten en genieten ervan om urenlang te discussiëren over onderwerpen die er toe doen. Ik ben nu een paar maandjes in een relatie met een weegschaal …(volgens mij is ze een weegschaal ) en ik herken veel uit deze beschrijvingen. Ik ben voor mijn werk veel van huis en zij is al jaaaaaaaren vrijgezel, maar koos dus voor mij.


En ik snap nu ook wat ik er voor moet doen om haar te kunnen houden. Je hebt energie voor twee en laat je soms meeslepen in de situatie, wat voor een passionele relatie zorgt. De Maagd heeft rust nodig en gaat dan ook op zoek naar een partner die haar dat kan bieden. Dit trekt veel bewonderaars aan.


Waterman en weegschaal relatie

Jullie kunnen veel van elkaar leren, maar echte vonken ontbreken. Tweelingen: Twee luchttekens kunnen samen het pad des levens. Interessante gesprekken. De weegschaal is een zeer intelligent sterrenbeeld en houdt enorm van lange gesprekken en debatten. Weegschaal gaat voor de partner door het vuur.


Om die reden zullen deze communicatieve en sociale vaardigheden de nodige bewondering opwekken. Beiden zijn niet romantisch en kijken meer naar de feiten waarbij de Maagd meer kritisch is dan de Waterman. Waarom iets is, zoals het is. Een Schorpioen doet dit niet.


Waterman en weegschaal relatie

Die voelt zich gewoon wel of niet lekker bij iemand en heeft daar geen verklaring voor. En dat kan botsen, want wie heeft er in dat geval gelijk? Dit is altijd één van de meest verwarrende sterrenbeelden van de dierenriem geweest en dat komt waarschijnlijk omdat de meeste mensen Watermannen hoe dan ook toch niet kunnen inschatten vanwege hun excentrieke aard. Hij zoekt naar een excuus voor het gedrag van zijn ex partner. Dit is jouw vriendschap-persona: Vriendschap is heel belangrijk voor jou.


Je wil graag stabiele, lange vriendschappen, en je benadert je vrienden haast met devotie. Je vind het leuk om goed advies te geven, en je geeft om je vrienden – omdat je vindt dat dat belangrijk is. Gratis dag-, week-, maand- en jaar-horoscopen bij Zodiac Horoscoop.


Alle astrologie, van Tarot tot Chinese horoscoop. Rammen houden van duidelijke communicatie, veel passie en liefdevolle, ontspannen momentjes zoals een massage van hun partner, bijvoorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts