dinsdag 13 december 2016

Mundo oefentoets 4de leerjaar focusthema 7

Mundo oefentoets 4de leerjaar focusthema 7

Waarom is de berm belangrijk? Bronnen van groene energie. Schakel van voedselketens. Ladder van Lansink toepassen. Vul aan met stengel, bla stamper, meeldraden en bloemblad bij de bloemen en planten op de foto’s.


Mundo oefentoets 4de leerjaar focusthema 7

Welkom in mijn tuin - Focusthema bio. Advertentie) Doe mee met Yurls! Hier kan je op zoek naar allerlei vragen en antwoorden. Kan een computer denken?


Wie al wil beginnen oefenen, kan terecht op mundo leerling. Je kiest voor de oefentoets van focusthema 7. Wanneer je klikt op het thema, bekom je de oefentoets. Het is nuttig om deze toch wel eens in te oefenen. Lees eerst de tips waar je wat meer uitleg krijgt over de werking. Focusthema 4: Ik kijk eens rondom mij Dit doen we met een oog voor vrijetijdsbesteding , prijsbewustzijn, reclame en andere beelden maar ook diversiteit.


Met de online Mundo -doelenplanner hou je zicht op welke doelen al aan bod kwamen en welke niet. O utputgerichte evaluatie. Ieder focusthema sluit af met een studeerwijzer met studietips voor kennen (kennis) en kunnen (vaardigheden), met aansluitend een open en. De zon schijnt op de aarde.


Na de dag wordt het nacht, na de nacht wordt het terug dag. Niet alle Natuur leeft De aarde draait rond. Ken je alles al voor je wo-toets? Voeg toe aan mijn Yurls.


De koning en zijn familie Y. Mundo focusthema : welkom in mijn tuin. Hoe leer ik best voor W. VLeBICH : bekijk de studeerwijzer achteraan je werkkatern zodat je goed weet wat je moet leren. Bekijk de studeertips in je studeerwijzer. Hiermee gaan we dan aan de slag om onze eigen stamboom op te bouwen.


Zo komen zullen we dan de familiebanden (nonkel, grootouder, neef,) bespreken voor de eigen familie maar dan trekken we de lijn door naar andere families. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Skip trial month free.


Unsubscribe from pieter Beernaert? Met deze oefentoets kunnen leerlingen van het vijfde leerjaar zich voorbereiden op de toets getallenkennis. Deze mindmap sluit aan bij focusthema les van de methode Mundo 5. Op de mindmap vind je info over dieren en planten in het bos. Via deze link kan je de oefentoets al maken.


Ook nu zal een deel met werkkatern en een deel zonder werkkatern moeten worden gemaakt. Op deze plaats vind je alle links terug die aan bod komen in het derde leerjaar. Maar zoels ik in het begin al zei wel tof!


Gebruiksklaar voor iedereen, zonder aanmelden! Je kan de eeuwen ook oefenen op de oefentoets van mundo. Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls.


Mundo 5de leerjaar : - focusthema 1: Kinderen van alle tijden - focusthema 2: Wegwijs in mijn atlas en in mijn land. Mundo 6de leerjaar : - focusthema 4: Samenleven in verscheidenheid - focusthema 1: Onderweg in de wereld van vroeger. Duik in de wereld van water en leer heel wat bij met DROPPIE WATER ! Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt op onze website.


Bingel gebruikt cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts