dinsdag 27 december 2016

Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 5

Waarom gebeurde dit vroeger? Wanneer krijg ik vrijaf? Flash and Javascript are required to view this site. Inhoudstafel - register. Wereldoriëntatie in het Lager onderwijs ( 5de leerjaar ). In deze les herhalen we de eeuwenband aan de hand van bouwwerken uit Gent.


Alle gebouwen worden op de eeuwenband geplaatst, er wordt bekeken in welke eeuw ze gebouwd zijn (19e, 20e, 21e eeuw),. Je gebruikt een verouwderde browser. Upgrade je browser voor een betere surfervaring op deze website. Deze oefentoetsen sluiten aan bij Rekensprong 5. Leerlingen kunnen ze gebruiken om hun eindtoetsen voor te bereiden. Via deze link kan je de oefentoets al maken.


Ook nu zal een deel met werkkatern en een deel zonder werkkatern moeten worden gemaakt. Juf Vera 5de leerjaar. De Bret vijfde leerjaar. Educatieve bronnen eenvoudiger verzamelen en effectiever gebruiken met Yurls! Hoe leer ik best voor W. VLeBICH : bekijk de studeerwijzer achteraan je werkkatern zodat je goed weet wat je moet leren.


Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 5

Bekijk de studeertips in je studeerwijzer. Bij elk thema (eerste graad) of focusthema (tweede en derde graad) is er een kort werkkatern. In de werkkaternen is er telkens aandacht voor ‘leren leren’.


Er is bovendien vaak ruimte om het werkkatern aan te passen aan de eigen specifieke schoolomgeving. Dag en nacht oorzaak en gevolg. Zet de nummers op de juiste plaats.


Info voor de leerkracht. Start studying Focusthema 2: Hoofdsteden provincies. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Via de link kunnen jullie eventueel oefentoetsen maken.


Het syntheseblad van W. Mundo - Focusthema 1. PAS OP: Wat op je oefentoets komt, is beperkter dan op je synthese. Als jullie de link aanblikken kunnen jullie oefenen voor de WO-toets die volgende week gepland staat. De leerlingen maakten kennis met de geschiedenis in het focusthema van WO. Je kan de vragen ook zelf controleren.


Mundo oefentoetsen 5de leerjaar focusthema 5

Dit deden ze in groepswerk. Elke leerling kreeg een taak binnen het groepswerk. Ze leerden dus niet alleen van de juf, maar ook van elkaar! Hierbij genoten ze ook van de typische dansstijlen uit die tijd.


Geniet alvast mee van de sirtaki, een typische dans van de oudheid. Maar zoels ik in het begin al zei wel tof! Vandaag dinsdag september zijn we gestart met het project KwartierLezen. Alle leerlingen lezen in een boek, stripverhaal, tijdschrift, krant,.


Per leerjaar is er een bronnenboek. Je kiest zelf uit het aanbod wat je wilt geven en wat je liever zelf invult. Alles te weten komen over het verleden tot nu, dat is onze missie. GBS Den Elzas - 5e leerjaar. Beleef de lente - kijk live mee in de vogelnesten van o. Zo zijn de verbanden en de samenhang voor de kinderen duidelijker.


Naast het hoekenwerk vind je in dit leermiddel ook documenten waarmee leerlingen zich kunnen voorbereiden op de toets. Welkom in mijn tuin - Focusthema bio. MUNDO Hallo, Ons eerste thema van w. Wie zin heeft om nog een aantal oefeningen te maken rond dit thema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts