zondag 11 december 2016

Chalet durbuy te koop

Quick, Simple, Easy to Use. Book online, Pay at Hotel. Easy, fast and secure booking! Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Kopen en verkopen op 2dehands.


TE KOOP : Ideaal vakantie verblijf instapklaar voor privé gebruik of verhuur ! Ingericht op het gelijkvloers met een keuken, en badkamer met wc en een leefruimte. Ruime solide chalet op mooi bebost perceel, slaapkamers, volledig onderkelderd gedeeltelijk garage, beton gewelven. Terras voor en achter de chalet. Bevat: gezellige living met haardkachel, gerieflijke. Deze plaats heeft veel privacy en combineert natuur en woonwijk.


We beschikken over een chalet voor tot personen en een chalet voor tot personen. New deals listed every day! Jouw e-mailadres Ik verklaar dat ik bewust ben van het privacybeleid van immovlan.


Chalet durbuy te koop

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakantiebestemming? Sunclass Durbuy vakantiepark. Mooi stuk bouwgrond in recreatie zone - mag een chalet op bouwen ! In de mooiste verkaveling van de stad Durbuy ! Durbuy te huur huisje 1Ons vakantiehuisje is gelegen in het hart van het park en is geschikt voor personen. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem.


Réservez vos vacances idéales à Durbuy ! Petite terrasse et jardin. VERKOCHT OPTIE Rustig gelegen, ruime, comfortabele bungalow slp. Ook hotelovernachtingen, verre vakanties, en exclusieve reizen, tegen lage prijzen.


Voor eigen gebruik, voor verhuur of een combinatie van beiden? Volledig gelijkvloers gebouw is dit chalet als volgt samengesteld: een inkomhal, een woonkamer metsalon en houtkachel, een eetkamer en een open keuken met. Te koop woningen in Durbuy.


Immohali is een vastgoedkantoor actief in de ardennen (Durbuy). Zoekertjes gerelateerd aan durbuy. Luxe chalet voor personen, temidden de rust van de bossen van Biron (Erezée), gelegen tussen Hotton en Durbuy. Chalet te koop in DURBUY.


Ontdek de grotten van Hotton en het kleinste stadje ter wereld Durbuy. Deze oase van luxe biedt alles om uw vakantie onvergetelijk te maken, zelfs in alle weersomstandigheden ! Amazing holidays for everyone. Bei uns findest Du garantiert die passende Ferienwohnung für Deinen Traumurlaub. Prachtige en exclusieve woning te koop in Durbuy (Septon) met een uitzonderlijk zicht op het kasteel en de bosrijke omgeving. Wij bieden u dit chalet aan op een zeer aangename en rustige plek tussen Hotton en Barvaux (10min van Durbuy ). Deze 125m² grote bungalow is gebouwd op een mooie stuk gron bewust in het wild gehouden om nog dichter bij de natuur te komen, van meer dan 23ares in woongebied.


Huis te koop Barvaux-sur-Ourthe, Cau De Chasse 4 ref. Schitterend zeer rustig gelegen instapklaar gemeubeld en perfect onderhouden slaapkamer CHALET op circa km van Durbuy , vlakbij het golfterrein, op. Door de trendy chalets perfect te integreren in een ongerept natuurlijk kader, bieden we onze bezoekers tegelijk comfort en authenticiteit. Met unieke stijl van architect Frederic Haesevoets brengen we hier verandering in: Moderne chalets gecombineerd met een authentieke omgeving en duurzame materialen. Deze gevels woning zou een goede opfris beurt nodig hebben en bestaat uit slaapkamers, een uitgeruste keuken, die uitkomt op een grote, lichte woonka.


Chalet durbuy te koop

Consultez les meilleures offres immobilières à Durbuy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts