vrijdag 3 maart 2017

Gemeente wuustwezel burgerzaken

Klik op de dienst waarover je informatie wenst. Je vindt dan ook alle contactgegevens en telefoonnummers. De diensten zitten verspreid over drie locaties: het gemeentehuis, het technisch magazijn en de gasthuishoeve. Weet waar je de toestellen kan vinden en red levens. De politie of dienst burgerzaken levert je een geldig bewijs van diefstal of verlies af.


Gemeente wuustwezel burgerzaken

Met dit bewijs van diefstal of verlies kom je naar de dienst burgerzaken waar de procedure voor de aanvraag van een nieuwe EIK wordt gestart. Reispassen Een reispas wordt persoonlijk aangevraagd bij de dienst burgerzaken van de gemeente waar je woont. Soms dient u een afspraak te maken.


Neem hiervoor contact op met uw gemeentehuis. Deze drie bestuursorganen vormen samen het gemeentebestuur. De gemeenteraad is de wetgevende macht van de gemeente en telt raadsleden. Zij worden om de zes jaar verkozen tijdens gemeenteraadsverkiezingen. Er wordt gevraagd zoveel mogelijk in de voormiddag te komen, wanneer de diensten optimaal bemand zijn.


Gemeente wuustwezel burgerzaken

In de namiddag worden onze werkvergaderingen en andere bijeenkomsten georganiseer dus zal er niet steeds op elke dienst iemand aanwezig zijn. Wuustwezel , de plattelandsgemeente waar ruimte is om te. Openingsuren en contact Burgerzaken. De diensten Burgerzaken en Bevolking (loket gelijkvloers gemeentehuis) volgen op maandag mei een interne vorming in het kader van het e-loket en de digitale handtekening. Visit the City of Ghent’s international websites.


Bezoek onze Nederlandstalige website. Dankzij de steun van de gemeente Brecht kan Unizo de actie ecologisch maken. Klanten die te voet of met de fiets komen, krijgen een dubbele stempel.


Koop dus zeker ook in juni lokaal en maak kans op één van de mysterieboxen twv 6euro of een fles champagne. Deze dienst is verantwoordelijk voor een heleboel administratieve taken waarmee het leven van elke burger verweven is. Gelieve een lijst aan te maken.


Selecteer de interessegebieden waarvoor u zich wil inschrijven. Kalmthout herdenkt Wapenstilstand. Iets wat voor vele mensen. Volgende week Binnen weken. Een geboorteakte wordt aangevraagd in de gemeente of stad waar het kind geboren is.


Concessie kunnen nog tot eind februari verlengd worden. Elk graf waarbij een wit bordje geplaatst wer zal worden ontruimd indien de nabestaanden niet reageren op de boodschap. De gemeente Brecht is al langere tijd vragende partij om de parking aan station Noorderkempen uit te breiden. Danny Vermeiren has jobs listed on their profile.


See the complete profile on. De dienst burgerzaken zorgt voor de registratie van al de personen die in onze gemeente verblijven en is verantwoordelijk voor de persoonsgebonden administratie die verband houdt met geboorten, huwelijken en overlijdens binnen de gemeente. Burgerzaken De dienst burgerzaken is waarschijnlijk de meest gekende dienst van het gemeentehuis. Deze website geeft algemene informatie over de gemeentehuizen in Nederland en België en is niet gelieerd aan de instanties genoemd op deze website.


Gemeente wuustwezel burgerzaken

Waarvoor kan je bij ons terecht? Gent is de ideale bestemming voor een bruisende stedentrip of een last minute weekendje weg. Ontdek alle tips op de website van Visit Gent.


Bekijk je de website in het Frans, Duits of Engels, dan krijg je een selectie van relevante. Op maandagavond en zaterdagvoormiddag zijn enkel het onthaal, de dienst burgerzaken en de omgevingsbalie geopend. Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren en elke namiddag tussen 14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts