dinsdag 19 april 2016

Bellen naar zweden

Bellen naar zweden

Het landnummer van Zweden. Als u naar Zweden wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen. Door eerst het landnummer te toetsen geeft u aan dat u naar Zweden wilt bellen.


Via onderstaand overzicht kun je vergelijken met welke aanbieder je het goedkoopst naar Zweden belt, via een vaste of mobiele aansluiting. Goedkoop bellen naar Zweden Vast. Naar het buitenland bellen of smsen kan nog al eens ingewikkeld zijn. Hoe zit dat met die landcodes? Welk getal moet ik weglaten?


Zit je met een van deze vragen, of misschien een andere? Met deze korte handleiding kun je zo naar dat telefoonnummer uit elk land bellen. Om goedkoper te bellen naar het buitenlan kies je hieronder een internationale bestemming voor een vergelijking van alle vaste en mobiele tarieven. Na het vergelijken kun je overstappen naar de provider van voorkeur en veel besparen. Vanuit Zweden naar Nederland: - - netnummer zonder nul - abonneenummer.


De kosten voor gebruik binnen EU-landen zijn daarmee gelijk aan die in Nederland en worden verrekend met je bundel. Vraag je provider naar de voorwaarden. In dit overzicht staan de landnummers van bijvoorbeeld Duitslan Verenigde staten, Frankrijk.


Evenals in Nederland is ook in Zweden het algemene alarmnummer 112. Je betaalt enkel voor de dagen dat je de optie effectief gebruikt. Landnummers om te bellen vanuit het buitenland naar het buitenland of vanuit buitenland naar Nederland. Voor je mobiele verbruik in de EU-zone betaal je nu geen roamingkosten meer.


Bijvoorbeeld: Je bent in Duitsland op vakantie en je belt naar een vriend die op een camping in Frankrijk staat. Toeslag voor bellen naar buitenlandse servicenummers is € per minuut. Van Nederlan Duitsland en Denemarken naar Zweden.


Toen ik heb gebeld naar de klantenservice, blijkt dat het wel geld kost om van NL naar een ander EU land te bellen. Ik was hier niet van op de hoogte en zou dus nooit een uur naar het buitenland bellen als ik wist dat ik hier voor extra moet betalen. We leggen hier uit hoe je naar Zweden kan bellen vanuit België of Nederland. We geven hieronder een voorbeeld van hoe je naar Zweden kan telefoneren.


Kan ik zowel mijn vaste als mobiele telefoon gebruiken om via Hallobuitenland naar Zweden te bellen ? Ook als u bijvoorbeeld geen vaste telefoon heeft kunt u gewoon met uw mobiele telefoon bellen. Hiervoor heeft u geen extra app nodig! De tarieven verschillen per zone.


Toegevoegd na uur: N. Vanuit Nederland naar Noorwegen: - - netnummer zonder nul - abonneenummer. Vanuit Noorwegen naar Nederland: - - netnummer zonder nul - abonneenummer. Let op: Noorwegen is geen EU-land. Er zijn providers die Noorwegen meenemen in de EU-bundel.


Bellen naar zweden

Raadpleeg je provider voor meer informatie. Wil je vanuit Nederland naar Zweden bellen of SMS’en? Dan krijg je iedere maand GRATIS 1MINUTEN of SMS, om te bellen en SMS’en naar Zweden.


Zijn je GRATIS 1MINUTEN of SMS op? De nieuwe voorwaarden rondom roaming zijn toegespitst op bellen en internetten in het buitenland. Dit is omdat je als gebruiker op dat moment geen ander alternatief hebt. Aangezien je in Nederland andere (online) alternatieven hebt, wordt bellen vanuit Nederland naar een EU-land niet standaard meegenomen in de nieuwe voorwaarden.


De BelBazaar is makkelijk te gebruiken en zeer goedkoop, u belt al naar zweden vanaf cent per minuut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts