dinsdag 26 april 2016

Serviceflats te huur

Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. Huur de serviceflat van uw keuze. Niet iedereen wil of kan een serviceflat kopen.


Daarom blijven we ook op nieuwbouwlocaties flats te huur aanbieden. U sluit dan een huurcontract af en betaalt maandelijks de huurprijs. De huurprijs hangt net zoals de koopprijs af van het type flat. Ook de serviceflats in onze bestaande locaties zijn te huur.


Serviceflats te koop: Funda Serviceflats te huur : Funda. Er is, voor zover beken geen totaaloverzicht van alle serviceflats in Nederland. Seniorenwoning te huur in soestweteringlanden! Het heeft een oppervlakte van.


Serviceflats te huur

Goed onderhouden appartement in leusden. Andere termen, zoals serviceflats , zijn niet officieel. Wilt u een woning met zorgondersteuning huren of kopen, ga dan altijd goed na of het om een erkende assistentiewoning gaat, welke termen er daarnaast ook gehanteerd worden.


Er zijn ook nog andere zaken waar u op moet letten als u een assistentiewoning uitkiest. Zijn er winkels in de buurt? Noord-Nederlan nodigt u uit om een eerste indruk. U ontdekt het comfort en de voordelen van het wonen in een service appartement.


Katrien woont in het Binnenhof, op haar eigen flat. Voor als het nodig is, om gewoon een babbeltje te slaan, of om te helpen. De voormalige brouwerij Ginder-Ale of Martinas wordt omgebouwd naar een project dat bestaat uit een aantal serviceflats , woonzorgcentrum, appartementen en lofts. De assistentiewoningen of service flats zijn erkend door het Agentschap zorg en gezondhei hierdoor weet je dus zeker dat de serviceflat aan alle eisen en kwaliteitsnormen voldoet.


Mooie loods van 3m² te huur op een uitmuntende locatie te Aalter. Buiten de loods is er ook een. Appartement te koop in Tielt - slaapkamers - 70m² - Vraag ons om advies. Drie erkende serviceflats in het centrum van Tielt, alles op wandelafstand bereikbaar. Het is mogelijk een ondergrondse staanplaats aan te kopen (EUR 200) waarvan de gezamelijke ondergrondse ruimte wordt afgesloten met een automatische poort.


De nieuwbouw serviceflats van Cadix zijn te huur of te koop via een woonrechtcertificaat. Dat is vergelijkbaar met een obligatie (kasbon) waaraan een woonrecht voor jaar is verbonden. Bij een verhuis naar een woonzorgcentrum, bij overlijden of uiterlijk na jaar, krijgt de intekenaar het initieel geïnvesteerde kapitaal terug. Daarnaast zijn onze serviceflats voorzien van een personenalarmsysteem met crisiszorg en overbruggingszorg.


Voor valide en semivalide senioren die nog zelfstandig wensen te leven met keuzevrijheid in zorg en diensten, zijn onze kwalitatieve serviceflats de ideale keuze. Op dit ogenblik kochten bewoners een wooncertificaat. De overige flats zijn verhuurd. Het OCMW besliste om voor toekomstige bewoners enkel nog te werken met huurcontracten. Voor de bewoners die nu al een wooncertificaat hebben wijzigt er.


Een serviceflat is een woonvorm die het senioren mogelijk maakt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. De flats zijn aangepast aan de noden en behoeften van senioren. Het OCMW biedt met de serviceflats een aangenaam, veilig en comfortabel verblijf aan met respect voor de identiteit en privacy van elke bewoner. De markt dreigt op langere termijn oververhit te geraken.


Momenteel is de vraag groter dan het aanbo maar er worden in snel tempo serviceflats bijgebouwd. Wanneer het aanbod op termijn hoger wordt dan de vraag, kan het minder aantrekkelijk zijn om een serviceflat te bezitten wanneer je ze zelf niet bewoont. Uniek, volledig gerenoveerde, klassevolle woning te huur nabij het centrum van Aalter.


Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Residentie Paepenbergh met individuele serviceflats is gelegen in de fabrieksstraat 1te Liedekerke en bevindt op wandelafstand van een warenhuis, (voedings)winkels, sociaal huis en gemeentehuis. U wil een appartement huren? Housing Beheer is gespecialiseerd in verkoop, verhuur en beheer van appartementen, studio’s, woningen en garages of parkeerplaatsen. Meer dan de helft van de serviceflats op de gloednieuwe OCMW-site Leupeheem in Leupegem blijft leeg.


A stelt voor om deze flats als sociale woningen te gebruiken. Door de site te gebruiken of deze balk weg te klikken ga je hiermee akkoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts