woensdag 13 april 2016

Feest op de dijk nieuwpoort

Optredens van Vlaamse artiesten. Woensdag stoppen we in Nieuwpoort. Welkom vanaf 15uvoor tal van spelmomenten en topartiesten! De marktkramen bevinden in de Zeedijk of de Markt.


Skip navigation Sign in. In the summer there is almost daily something organized (the region of) Nieuwpoort. Elke vrijdag om 14u3 tijdens schoolvakanties, een toffe workshop voor kinderen terwijl de ouders kunnen deelnemen aan een thematische rondleiding.


Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. Nu zondag en tijdens het bouwverlof zijn alle toonzalen open! Vaste waardes deze zomer zijn De Romeo’s. Chris, Davy en Gunther komen ons publiek al opwarmen voor jaar De Romeo’s, een gebeuren dat ze dit najaar vieren met drie unieke theaterconcerten.


Dit gratis evenement is zowel overdag als in de avond een bezoekje waard. Aan de Dijck is hip en gezellig Restaurant in Bergambacht gelegen in de Krimpenerwaard bij de Veerpont van Bergambacht met prachtig uitzicht over de Lek. Voor eten in Bergambacht bent u van harte welkom bij Aan de Dijck. Je hoeft niet naar een uithoek van het land voor een mooie wandelroute. De Albert I-laan en Lombardsijdestraat in.


Nieuwpoort biedt u ook een prachtige haven en prachtige natuurgebieden. De dijk , winkelstraat en vele wandelroutes zijn in een heel nieuw jasje gestoken. Jérémie live aan het werk zien kan op onderstaande events. Vrielynck staat al sinds kindsbeen af op podia. Op 5-jarige leeftijd gaf hij zijn eerste optreden en sindsdien is hij niet meer te stoppen.


Boekenlegger op de permalink. Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met A. Entdecken Sie eine Auswahl aus dem umfangreichen Angebot und sehen Sie, wohin Sie dieses Jahr für Spaßtagebücher gehen sollten. Feest - en avondmarkt Gent. De Barkentijn is een uniek vakantiecentrum.


Diemas bestaat reeds jaar en heeft verschillende winkels aan de kust. Het Arsenaal - Nieuwpoort. We maken onze taarten ook op maat voor uw specifieke gelegenheid.


Overslaan en naar de inhoud gaan. Goeieavon kan je mij het adres doorgeven aan welke zeedijk in knokke-heist er avondmarkt is deze zomer! Op juli komen er Vlaamse sterren zoals de Romeo’s en Lindsay naar de dijk in Nieuwpoort. Goesting in een leuke party, of eerder een polonaise? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een overnachting bij ons.


Geef een belletje, stuur een e-mail of boek via onze website. Een van de zeldzame plaatsen waar de keuken doorheen alle seizoenen top is. Vlotte bediening, geweldige presentatie en ongedwongen sfeer. Een van de meest authentieke plaatsen waar je op elke moment welkom bent voor eender welke gelegenheid of maaltijd. OP VRIJDAG MIDDELKERKE MNM Start to DJ.


Feest op de dijk nieuwpoort

Westende, Feest op de Dijk. OP ZONDAG DE PANNE De Dijk Marcheert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts