donderdag 21 april 2016

Daar bovenop die berg feyenoord

This feature is not available right now. Please try again later. Die zakte door zijn benen. En van je hela hela holala. Hela hela hela holala Hey!


Het hondje van de slager, die heeft vies gedaan Hij is gaan zwemmen, zonder zwembroekie aan. Toen kwam daar een agent aan. Daar boven op een berg ! Ze doet het in d’r eentje, met een houten balk! Ik kijk naast mij naar mijn collega-begeleiders.


Volgens gebruik ging men regelmatig om de paar jaren op linnen jurken grote maten geestelijk seminar. Als boven op gevolgd wordt door een zelfstandig naamwoord of een persoonlijk voornaamwoor schrijven we de combinatie in twee woorden. Op is dan een voorzetsel en boven een bijwoord bij dat voorzetsel. Seizoenkaarthouders van Vak S mogen bij de wedstrijd waarin uitvoering wordt gegeven aan de straf bovendien in het geheel geen toegang hebben tot het. Dat dacht die kleine dwerg.


Het klinkt misschien wel raar. Maar voor een dwergje is dat ontzettend zwaar. Boven op de berg , ja daar staat een kleine dwerg, met een rood kaboutermutsje op zijn kop. Hij is daar zeker niet alleen, kijkt naar de bergen om hem heen. Blijkbaar durven ze niet meer in te stappen bij de chauffeur en zijn ze achtergebleven op de berg.


Alsof het allemaal nog niet hectisch genoeg is, draait de chauffeur zijn bus aan de andere kant van de berg vast in de modder, als hij zijn verkeerd rijden wil corrigeren. Het blijkt allemaal mee te vallen, want kort daarna rijdt de bus weer. Met informatie over de club, spelers, competitie en het laatste nieuws. Ja daar staat een kleine dwerg.


Daar bovenop die berg feyenoord

Hoe kom ik daar nu heen. En haar om haar handje vragen. Als ik eens vliegen kon. Dan trouwen wij meteen. Volgens ons is er een deel van het fjord drooggelegd om daar de camping op te kunnen bouwen.


Een aantal rotspartijen steken uit de camping vandaan vanuit het niets, rotsen die vroeger eilandjes in het fjord waren. Tenminste, dat denken wij. Als ambtenaar genoot Carl Berg nogal een reputatie.


Een soort ‘halfgod’, aldus een oud-ambtenaar die hem nog uit zijn tijd op het stadhuis kent. Irme weer een mooi verslag wij wensen jou sterkte met de klim naar o. Cebreiro het is prachtig daar. De film waar over gesproken is de Camino gemaakt door Martien de Vries die hij zelf heeft gelopen wij hebben hem gisteren middag gezien en het is een stuk van. Een andere reden voor de lage temperatuur op de berg is dat de lucht daar dunner is, ook wel ijler genoemd. Je wuift rustig met de zon op je huid en het grappige is op mijn lijf valt de regen.


En daar gaan ze, langs de eenzame eik, met een wit kruis erop, langs de plek punt waarvandaan je het indianenkamp kan zien, langs de plek waar vroeger een vervallen fort ston langs de stekelige cactussen, de afgekloven botjes. Bill is woedend dat hij die tocht voor niets heeft meegemaakt. Bovenop de berg aangekomen, wat ligt daar : geen vondeling. Makkelie staat er bovenop en ziet daar een overtreding in.


Daar bovenop die berg feyenoord

Heist-op-den- Berg dankt zijn naam aan de “Heistse Berg ”, een getuigenheuvel die centraal in de gemeente ligt. Feyenoord probeert die minuut in ieder geval rustig door te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts