dinsdag 5 april 2016

Boer zoekt vrouw 2017 deelnemers

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond. Hoe ver gaan Vlaamse vrouwen én mannen voor de boer of boerin van hun leven? Canada, Finlan Kaapverdië.


In het programma, dat via televisie en internet wordt uitgezonden, gaan vrijgezelle boeren voor het oog van de camera op zoek naar een geliefde. Volgende week moeten de andere boeren, Davi Riks, Olke en Marc, hun eerste vrouw wegsturen. Voorstelrondje In de aflevering zien we hoe de boeren zichzelf presenteren. De deelnemers laten hun boerderij zien én er wordt gesproken met kennissen van de boeren.


Alles voor een leuke brief van een potentiële. Miljoenen mensen zien hoe de boeren een oproep doen, brieven van. Het werd een versie met boeren die in het buitenland wonen en werken.


Geert Neyt - Print - Corrigeer. Boerin Marie-Harry en boer Olivier waren daarin twee deelnemers. Maar in plaats van zich netjes aan de regels.


De tien deelnemers hebben zich voorgesteld en iets van zichzelf en van hun bedrijf laten zien. Geen buitenlandse sessie deze keer maar weer gewoon in Nederlan van Zeeland tot Texel. Opvallend: dat hij dus amper meubels in zijn huis heeft staan. De drie vrouwen bij elkaar? Oud- deelnemers Jos en Bertie: ,,Marc zit duidelijk ergens mee.


Ook de Belgische versie stond destijds weken lang in de top van best bekeken Vlaamse tv-programma’s. De in Frankrijk gevestigde boer heeft een boerderij gekocht in het dorp waar hij met zijn ouders woont. Bekijk hier alle uitzendingen terug. Hoe gaat het nu met boer Olke, Riks, Marc.


KRO-NCRV lapt de regels aan hun laars, zegt een woordvoerder. In dat filmpje vertelt ze dat zij en haar hond Tom al de hele zomer op pad zijn. Ze zijn langs veel boeren geweest. En het was weer genieten, soms tenenkrommend genieten, maar over het algemeen volop genieten op zijn boers.


Boer zoekt vrouw 2017 deelnemers

We hebben succesverhalen, maar ook regelrechte flops. Flop op en top bleek Jaap. Zo verliefd als ze leken, zo sloeg thuis de twijfel toe. Herman raakt in paniek en weet het even. Boerin Bertie (42) en haar Esther hebben hun relatie verbroken.


Het programma gaat op zoek. Is toch niks nieuws onder de zon. Kijk maar naar de zgn hulpprogramma’s daar moeten de deelnemers ook een soort overeenkomst tekenen. En ze hebben geluk: na zes seizoenen zijn er nog altijd boeren en boerinnen op zoek naar een lief. Het is de tweede internationale reeks.


Verder zijn boerin Bertie en voormalig deelnemers Ingrid en Dycke te gast. Zij blikken terug op hun eigen liefdesavontuur. Als het aan de NPO ligt, komt er binnenkort geen nieuw seizoen.


Althans, voor Yvon Jaspers staan er binnenkort geen opnames op het programma en er zijn ook nog geen nieuwe boeren geselecteerd om de liefde van hun leven te vinden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, weten ook de twee oud- deelnemers van het programma, Ingrid en Karin. Twaalf boeren stellen zich voor, waarna belangstellenden een brief kunnen schrijven. De vijf boeren die de meeste brieven krijgen, worden in hun zoektocht gevolgd. Zambia, Texas en Roemenië de harten van Nederlandse vrouwen te veroveren.


Marc, de naar verwachting populairste kandidaat vanwege zijn uiterlijk, blijkt een goedbetaalde manager. Met deze verbijsterende onthulling komt magazine Quote. Natalie Visser in Adam zkt Eva.


In dit programma zoeken deelnemers naakt naar de ware liefde op een tropisch eiland. In het voorjaar stellen we tien boeren aan je voor. Yvonne Jaspers krijgt bijna 400. Ze krijgen geen reiskostenvergoeding.


Hij is de meest besproken boer van het seizoen met zijn botte opmerkingen en gekke uitspraken. Ook deze week was het weer raak en de kijkers laten massaal van zich horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts