dinsdag 12 april 2016

Tweeling sterrenbeeld

Voor hen is het belangrijk dat het werk genoeg afwisseling met zich meebrengt. Per sterrenbeeld sommen wij deze graag voor u op. Beide geslachten vinden het fijn als hun partner hun zachtjes met de tong of de hand over de armen tot aan de oksels likt of streelt. Ze worden dan ook omringd door aanbidders.


Een sterrenbeeld is het teken waarin de zon zich bevond toen je werd geboren. Er zijn twaalf sterrenbeelden, afhankelijk van de datum waarop je bent geboren, en elk hiervan heeft bepaalde eigenschappen en invloed op het karakter, elk met eigen sterke en mindere punten. Het vindt zijn oorsprong in het gelijknamige sterrenbeeld en is het derde teken van de dierenriem. Beiden zullen zichzelf herkennen in de ander, wat zowel positieve als negatieve eigenschappen met zich mee brengt. Vaak zijn twee mensen van hetzelfde sterrenbeeld aan elkaar gewaagd en dat maakt deze combinaties erg boeiend.


Je doet duizenden dingen tegelijk en je gedachten staan geen moment stil. Vaak heb je zelfs het gevoel dat je twee kanten tegelijk uit. Goede eigenschappen van tweelingen: Is erg communicatief ingestel Heeft een analytische brein, Is vaak erg gestructureerd en gedisciplineer Kan goed luisteren, Is veelzijdig.


Tweeling sterrenbeeld

Bij elk sterrenbeeld horen bepaalde edelstenen. Ze zullen dan ook hun opperste best doen om zoveel mogelijk liefde te delen met de Steenbok. Wanneer de twee sterrenbeelden een evenwicht vinden in de nood aan liefde en anderzijds de vriendschapsban zullen ze zonder twijfel een erg stevige relatie opbouwen. Hier vindt je gratis artikelen en interpretaties van de daghoroscoop en alle andere horoscopen die bij de sterrenbeelden horen.


Dit teken in de dierenriem heeft de neiging om de emoties te verbergen achter sterke woorden. Ze schamen zich er niet voor om het beste voor zichzelf af te romen, alsook van laster en oneerlijk gedrag. Maar de concentratie houdt vaak geen stand. De mentale energie van een tweeling kent een grote drang naar kennis maar vaak is er een gebrek aan discipline om iets vol te houden. Je hebt een sterke ontwikkelde verbale vaardigheid waarmee je graag commentaar op de wereld geeft.


Je houdt mensen veel en graag. Gratis dag-, week-, maand- en jaar-horoscopen bij Zodiac Horoscoop. Alle astrologie, van Tarot tot Chinese horoscoop.


In de liefde hou je van intriges, de opwinding van de jacht, maar als je eenmaal je verovering hebt gedaan verlies je je interesse en begin je rond te kijken voor het volgende romantisch avontuur. Hij waardeert jouw creativiteit en intelligentie, iets waar jullie elkaar graag in stimuleren. De tweeling is net als jij erg charmant en dat maakt jullie samen een onweerstaanbaar koppel. Ontdek de eigenschappen van de sterrenbeelden. Welke goede eigenschappen bezitten de verschillende sterrenbeelden?


De tekens omschreven. De ecliptica loopt door dit sterrenbeeld , dat daarmee deel uitmaakt van de dierenriem. Een kenmerk van tweelingen is hun vermogen om snel te bewegen – zowel tussen de oren als lichamelijk. Er is sprake van een rustig vaarwater met uitzondering van enkele momenten. Het is een positief jaar voor de liefde en relaties.


De carrière laat niet direct een noemenswaardige verandering van werkomgeving zien. Dat betekent niet dat er niets verandert. Tweeling Man: Wat is mijn sterrenbeeld ? Vind een uitlaatklep door te sporten en zet uzelf niet te veel onder druk. U laat zich door niets afleiden. Dan beleeft u er meer plezier aan.


Het is belangrijk dat het werk waaraan ze zich commiteren dynamisch en uitdagend is zodat ze zich niet gaan vervelen. Een baan als leraar, verslaggever, schrijver, priester of advocaat passen allemaal prima bij dit sterrenbeeld. En het is jammer dat ze zich niet echt verdiepen in een onderwerp. Dus vaak blijft het bij weetjes en feitjes.


Ze zijn altijd in voor een grap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts