maandag 11 april 2016

Gemeente lommel burgerlijke stand

Gesloten - Wapenstilstand;. Toerisme Lommel Uit in Lommel Lommel. De stad Lommel gaat over tot de verkoop van een aantal bouwkavels gelegen in de verkaveling “Kempensestraat – fase 1”.


Op deze pagina vindt U de algemeen toegankelijke gegevens van de Burgerlijke Stand van de gemeente Lommel. De onderstaande tabel bevat de globale indexbestanden in gecomprimeerd zip-formaat. De datum in de rechterkolom verwijst naar de datum van de laatste aanpassing. Bij het huwelijk wordt een akte opgesteld. Wanneer je hiervan een afschrift nodig hebt, vraag je dit aan in de gemeente waar je wettelijk gehuwd bent.


Een internationaal uittreksel van een huwelijk is een verkorte vorm van de huwelijksakte, opgesteld volgens internationale overeenkomsten en in meerdere talen. Voor wie Ieder kind dat geboren wordt in Lommel moet aangegeven worden bij de ambtenaar van de burgerlijke stand in Lommel. De archiefdienst biedt een aantal hulpmiddelen aan om personen terug te vinden in parochieregisters, burgerlijke stand en bevolkingsregisters.


Gemeente lommel burgerlijke stand

In de bevolkingsregisters worden de resultaten van de tienjaarlijkse volkstellingen vastgelegd. Het houden van deze registers is overal in België verplicht. Openingsuren Burgerlijke stand. Toon meer openingsuren Kies een datum.


Waarvoor kan je bij ons terecht? Vergeet zeker geen afspraak te maken voor je langskomt. In de burgerlijke stand leggen wij gegevens vast over bepaalde levensgebeurtenissen.


Bijvoorbeeld een geboorte, huwelijk, partnerregistratie, echtscheiding of overlijden. Van een akte kunt u een afschrift krijgen of een (internationaal) uittreksel. Een afschrift is een officiële kopie van de akte, gestempeld door de gemeente.


Burgerlijke Stand - Gemeente Diensten van de gemeente - Burgerlijke Stand De dienst burgerlijke stand van het gemeentehuis heeft als hoofdtaak het opstellen en bijhouden van de registers van de burgerlijke stand , zoals geboorte, huwelijk, nationaliteit en overlijden. Contact met de gemeente. Duizenden bladzijden archiefdocumenten werden op een systematische wijze geanalyseerd.


Waarmee kunnen we je helpen? U vraagt een afschrift burgerlijke stand online aan via uw DigiD. U ontvangt een acceptgiro voor de kosten. De gemeente stuurt het afschrift burgerlijke stand binnen werkdagen per post naar u op.


Houd rekening met de termijnen van postbezorging. U vraagt het uittreksel aan in de gemeente waar u op het moment van aanvraag staat ingeschreven. Uittreksel Burgerlijke Stand.


Een uittreksel Burgerlijke Stand is een verkorte versie van een akte uit de Burgerlijke Stand , bijvoorbeeld een geboorteakte, een huwelijksakte of een overlijdensakte. The search engine ‘ search persons ’ gives you access to the body of work that numerous volunteers have carried out over the years. Thousands of archive pages were systematically analysed. There is a short description of the document (content, dates, geographical information) and all names mentioned in the document are listed.


Maandag:Voormiddag: 08u- 12u20Dinsdag:Voormiddag: 08u- 12u20Woensdag:Voormiddag: 08u- 12u20Donderdag:Voormiddag: 08u- 12u20Namiddag: 17u- 19u20Vrijdag. De dienst bevolking en burgerlijke stand staat in voor het bijhouden van het bevolkings- en vreemdelingenregister en alles wat er mee verwant is. Elke wijziging in de verblijfstoestand en de persoonlijke gegevens van de inwoners wordt er genoteerd.


Gemeente lommel burgerlijke stand

De burgerlijke stand is - voor zover deze openbaar is - voor het grootste deel online te raadplegen via WieWasWie. Daar kun je op naam zoeken naar de akte. Zijn de akten daar niet te vinden, probeer het dan via (de website van) gemeente - en streekarchieven of de provinciale archiefinstellingen (de Regionaal Historische Centra). Zoals geboorte, huwelijk, echtscheiding, geregistreerd partnerschap, beëindiging geregistreerd partnerschap en overlijden.


U kunt een afschrift of uittreksel van deze akten aanvragen bij de gemeente waar de akte is. Opdat deze nieuwe beschikkingen in voege zouden kunnen treden, moet er nog een Koninklijk Besluit worden gepubliceerd dat uitvoering geeft aan de bepalingen in verband met (1) afschriften en uittreksels van akten van de burgerlijke stand (art. 29) en (2) de raadpleging voor genealogische, historische of wetenschappelijke doeleinden (art.


Gemeente lommel burgerlijke stand

79).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts