woensdag 10 december 2014

Gedichten eenzaam en verlaten

Meer levens gedichten en gedichtjes lees je op LeesGedichten. Gebruik minimaal tekens om te zoeken, anders kunnen wij geen gedichten voor u vinden. TIP) Verlaten gedicht nodig?


Kies nu uit duizenden gedichten , helemaal gratis. Dagelijks nieuwe gedichten. Over energie en elektriciteit. Iedereen verbruikt energie en elektriciteit, de een verbruikt meer dan de ander. De meest gunstige energieleverancier kan hierdoor per huishouden verschillen.


Ontdek ( en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze pin is ontdekt door Chasdai Evers. De rijke graanakker deint verkorreld blon slaakt zuchten, die naar Gods stem verwijzen: Mensen van allerhande geloofswijzen voelen zich één, dankzij genadeverbond. Ook wat verder, tussen woeste struiken, staan tarwehalmen, eenzaam maar prachtig.


Gedichten eenzaam en verlaten

Zal een zwerver deze spijs gebruiken? En nu: verlaten voor mijn vuur gezeten, Zie ik mij-zelve aan. Niet één heeft zo het slechte gedaan. Aan de rand van de waterlijn, staar ik naar het oneindige. Verzonken in gedachten.


Mijn lippen staan op elkaar. Zo eenzaam en verlaten. Als jij bent weggegaan. Op deze grote wereld zijn veel mensen eenzaam zoals mij en ik roep in de woestijn naar.


De gedichten van Gedichtensite. Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel 4. Internationaal-licentie. U mag deze gedichten alleen gebruiken indien u de auteursnaam en eventueel de website vermeldt.


Niemand die iets vraagt. De liefdesverdriet gedichten gaan over mensen die liefdesverdriet hebben of hebben gehad. Verdriet in de liefde is iets van alle tijden! Op zoek naar liefdesgedichten over verlaten ? Dan bent u bij LiefdesGedichten. Die lezen mogen eenzaam wezen Lees verder.


Gedichten eenzaam en verlaten

Mooie gedichten over reizen. Bij de aanblik van onbekende werelden ging en gaat menig dichtershart verder kloppen. Er zijn talloze gedichten die inspireren om de wereld te blijven ontdekken. Voor de allermooiste verdriet gedichten over verdriet en pijn gedichten over pijn, My Home Planet.


Mam je gaat ons nu verlaten en al. Eenzaam ,duister en koud. Zonder toestemming van de feitelijk auteur mogen de gedichten niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan. Geen warmte en liefde voelen Je voelt je alleen en verloren Dat is wat ze met eenzaamheid bedoelen Het gevoel dat niemand met je wil praten Het gevoel dat niemand je kent Geen enkeling heeft dat in de gaten Omdat je doet alsof je gelukkig bent.


Lonely and abandoned places. Waarom gaat het leven met vallen en opstaan? Zelfs in jouw eenzaamhei is God daar, Je kunt nog steeds met Hem praten. Zoals het in de bijbel staat geschreven, Hij zal ons nooit begeven, noch verlaten.


Woorden na het verlies van een partner. Hier vindt u gedichten die de liefde, gemis en verbondenheid verwoorden. Met een kleine wijziging zijn de gedichten vaak aan te passen naar uw situatie.


Lees het Afscheids gedicht: Ik moet door. Meer Afscheids gedichten en gedichtjes lees je op LeesGedichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts