maandag 8 december 2014

Okergeel met grijs

Okergeel met grijs

Okergeel met grijs en zwart. Van oorsprong combineert okergeel met natuurtinten, maar het staat ook verbazingwekkend mooi bij grijs , zwart en donkere kleuren. Maar op zichzelf staat het ook heel mooie als kleurvlak op een donkere muur. Bekijk hieronder een aantal sfeerbeelden die we voor je hebben opgezocht. Een zomers gevoel met grijs en okergeel.


Haal de zon in huis: grijs en okergeel geven samen het zomerse gevoel. De verschillende bijzettafeltjes passen door de gelijke vorm goed bij elkaar. De ronde vorm komt ook weer terug in de accessoires. Gelukkig kunnen we verklappen dat dit helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn.


Mix een okergeel vloerkleed bijvoorbeeld met witte elementen en je creëert een luchtig, ruimtelijk geheel. Maar ook de combinatie met andere koelere tinten zoals grijs , zwart of zelfs turquoise kunnen verrassend werken. Wanneer een iets warme sfeer meer bij jou past. Zo kun je als wintertype best eens okergeel dragen zonder er grauw van te worden in je gezicht. Tip 2: Neem accessoires in okergeel of mosterdgeel.


Okergeel met grijs

Waar eerst hier en daar een okergele decoratie opdook, zijn er nu ook babykamers waar okergeel het thema is. Ik ga een muur in de woonkamer okergeel verven! Ik combineer dit met lichte meubels (gebroken wit tinten) en een mooie iets donkere houte vloer, Verder een bruine bank, barokstoeltjes met iets oranje in de bekleding. Om van een licht, zomers interieur wat warmers en gezelligers te maken, neem ik een mooie donkere tint groen.


Met kleur kan je heel veel doen! Wees niet bang om voor een donkere wand te kiezen. Dressoir Swart is een prachtige,verfijnde kast met twee deuren en drie laden. De romp van getoond dressoir is van.


Het eerste wat ik deed toen ik in mijn studentenkamer trok, is de muur geel schilderen – en dat is ook meteen de beste interieurkeuze die ik ooit heb gemaakt. Probeer het uit met kussens. Vanuit daar kan je verdere accessoires toevoegen in de juiste kleur. Hier een mooi voorbeeld van antraciet, grijs met okergeel. You can use this textured accent table chair-side to park a drink or bunch two in front of a sofa.


Een typische herfstkleur die zorgt voor een warme sfeer in huis. Je kunt okergeel goed combineren met natuurtinten zoals grijs , zwart of wit. Voor degene die wat meer risico durven te nemen kan een combinatie met felle kleuren zoals roze of blauw ook mooi uitpakken. Hieronder vind je alvast 14x inspiratie om deze kleur te verwerken in je interieur.


Okergeel met grijs

Welkom in de woonschuur, oftewel de woonkamer! Dit is de mooie kamer, waar we relaxen, eten, mijmeren, lezen en praten. Het uitgangspunt hier is het Shaker-gevoel: eenvoudige vormen, geen opsmuk, lange lijnen. Dat laatste zien we terug in de hoge lambrisering en de zeven meter lange eettafel met louter zwarte (spijlen)stoelen en -bankjes. Doordat de kleuren en zo ook de vakken geleidelijk in elkaar over lopen oogt dit vloerkleed chique, maar ook stoer.


Geweldige kleurenpalet met okergeel , grijs en bruin vinden jullie niet? De kleur geel staat bekend voor creativiteit en communicatie en dat is niet raar want zo zie je deze kleuren vaak in hobby ruimtes en kantoren. Deze warme kleuren geven een rustig en sfeervol sfeer in je huis.


De kleuren bruin, zwart wit en grijs zijn neutrale kleuren. Bij bruin passen alle kleuren die ook in de natuur bij deze kleur voorkomen. Denk eraan dat lichtbruin het beste met lichtere tinten is te combineren en donkerbruin beter met fellere kleuren. Zwart en wit kan altijd bij bruin.


Zwart, wit en grijs kan met elke kleur gecombineerd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts