maandag 8 december 2014

Welke kleuren passen bij grijs

Welke kleuren passen bij grijs

Pas de kleur van je kleding aan als je haar grijs wordt. Als je hebt besloten je haar grijs te laten worden en niet meer te verven, dan kunnen er opeens andere kleuren zijn die beter staan terwijl kleuren die je graag droeg je juist minder goed staan. Combineer deze vooral met zilveren in plaats van gouden sieraden zodat je nog meer eenheid creëert. Grijs kan juist ook andere kleuren benadrukken in een ruimte en meer laten spreken.


Het is mooi als de tint van je haar terugkomt in de kleur van je kleding. De kleuren bruin, zwart wit en grijs zijn neutrale kleuren. Bij bruin passen alle kleuren die ook in de natuur bij deze kleur voorkomen. Denk eraan dat lichtbruin het beste met lichtere tinten is te combineren en donkerbruin beter met fellere kleuren. Zwart en wit kan altijd bij bruin.


Zwart, wit en grijs kan met elke kleur gecombineerd worden. Om je alvast voor te bereiden op je toekomstige ‘nieuwe’ haarkleur, is het goed om eens door je garderobe te gaan. Welke kleuren passen bij grijs haar?


Sommige kleuren in kleding passen beter bij grijze haren dan andere. Kleuren in je outfit combineren. Soms is het moeilijk om te bepalen welke kleuren je nou bij dat groene shirt moet dragen of die ene blauwe rok.


Ben je niet gewend kleur te dragen, begin dan met een klein beetje kleur, bijvoorbeeld een kleurige stropdas of sjaal, of een kleurig topje. Of draag een kleurige rok bij een effen neutraal jasje. Geleidelijk kun je het kleurgebruik uitbreiden.


Blijf dicht bij jezelf: wat voelt prettig voor jou. Als je meer van de neutrale tinten bent dan kun je het beste gaan voor grijs , marineblauw of spierwit. Zelfs koele en warme vergrijzingtinten zijn mooi bij elkaar.


Zo kan je tinten grijs met een blauwe ondertoon, als leigrijs, prima combineren met grijstinten met een roze schijn als duifgrijs. Combinaties Grijstinten passen bij bijna alle kleuren. Als het gaat om het kiezen van kleuren gaan mannen meestal voor zwart, bruin en wit. Dit zijn kleuren die we veel terugzien in stoere, rauwe of ruige woonkamers of woonkamers met een industriële stijl.


Deze aardekleuren gaan perfect samen en geven een gebalanceerde sfeer. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt. Het wordt vaak omschreven als elegant, omdat de kleuren altijd subtiel.


Of je nu een geschikte outfit bij elkaar moet zoeken, een kamer wilt inrichten of aan het tekenen of schilderen bent, het is altijd handig om te weten welke kleuren elkaar het best doen uitkomen en er samen het. Grijs is vaak de kleur van een mooie gietvloer (beton of PVC). De vraag is dan ook vaak: welke kleur past bij grijze vloer?


Als je een lichte kleur vloer hebt, dan kun je vrijwel alle kleuren gebruiken omdat grijs vrij neutraal is. Indien je grijze vloer donkerder is, dan kan een kleurcombinatie met felle kleuren erg mooi worden. Kies voor grijs met grijs ! Je combineert verschillende tinten grijs met elkaar. Je kunt daarbij ook denken aan verschillende texturen. Een grijs gebreid klee een donker grijze houten kruk, licht grijze gordijnen, en ga zo maar door.


Wees hier creatief in en bedenk wat mooi bij elkaar zou passen. Bij het combineren van grijs heb je eigenlijk twee opties: ofwel kies je om een grijze tint te combineren met een felle kleur, op die manier zal je een levendige en trendy ruimte creëren. Ofwel kies je om met allerhande verschillende tinten grijs te gaan werken. Voor iemand die nog niet veel weet van kleuren is het goed om koele kleuren te combineren met warme kleuren. Wit, zwart en grijs worden ook vaak neutrale kleuren genoemd.


Deze kleuren zijn essentieel om kleuren van je kleding op een mooie manier te kunnen combineren. Daarnaast kun je nog gebruikmaken van een verhelderde, ofwel. Bruine kleuren geven het gevoel van warmte, gezelligheid en natuurlijkheid.


Deze kleurencombinatie past uitstekend bij een slaapkamer maar het is wel belangrijk om vooraf bruintinten te kiezen die bij elkaar passen. Te veel bruintinten bij elkaar kunnen de slaapkamer een rommelige uitstraling geven. Wit is natuurlijk net als grijs en zwart een neutrale kleur.


Welke kleuren passen bij grijs

Dus ook met een witte bank kun je meerdere kanten op. Maar uiteraard zijn er wel kleuren die voorkeur krijgen om te gebruiken bij een witte bank. Hieronder vind je de lijst met kleuren die mooi staan bij wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts