vrijdag 12 december 2014

Slecht weer uitjes

Leuke uitjes met slecht weer. Slecht weer hoeft je dag niet te verpesten. Of het nu regent of stormt, dit zijn de leukste tips voor een dagje uit met je kinderen of met je partner zodat je niet thuis hoeft te blijven.


Slecht weer uitjes

Een escape room is eigenlijk altijd een goed idee – weer of geen weer. Omdat de meeste escape rooms overdekt zijn, behoort het ook zeker tot een van de leukste uitjes als het slecht weer is. De afgelopen jaren is de populariteit voor escape rooms enorm gestegen. Maar als het voorkomt, dan wil je toch niet de hele dag thuis, in je hotel of bungalow zitten.


Ook wanneer het regent, is er in Holland boven Amsterdam gelukkig genoeg te doen. In deze blog hebben wij voor jou de top perfecte uitjes bij slecht weer in Zeeland op een rijtje gezet. Dus of het nou regent of de zon schijnt, deze uitjes zijn altijd leuk! Dit is mijn favoriete hack als het slecht weer is. Je kan niets doen aan het weer in Nederland.


Slecht weer uitjes

Maar vanaf Eindhoven of Rotterdam vlieg je voor nog geen euro retour naar de zon. Hostel erbij kost euro per persoon per nacht. Eten betaal je overal, waar je ook bent.


En als je geld over hebt, kan je het altijd luxueuzer maken. Het is een dilemma: buiten regent het en toch wil je niet binnen blijven. Apeldoorners laten zich alvast niet tegenhouden door een regen- of onweersbui.


Wie bereid is het slechte weer te trotseren, zal zien dat er in deze stad ook met een paraplu boven het hoofd nog meer dan genoeg te beleven valt. Als het weer wat minder is, zijn er genoeg dingen die je als alternatief kunt doen. Noord-Holland - Exclusief: Tot € korting per persoon - Vermijd de mensenmassa en bekijk de highlights van het mooie Amsterdam vanaf het water.


In Nederland schijnt helaas niet altijd de zon en is het helaas met enige regelmaat slecht weer zodat het regent of het koud is. Dan is het fijn als je kan genieten van een overdekt uitje. Zeker tijdens een vakantie, na een paar dagen binnen te hebben gezeten is het wel fijn om dan eens op pad te gaan. Het park is bijna geheel overdekt en leuk voor kinderen tot een jaar of 8. Met een ballenba botsauto’s, draaimolens en véél meer is dit park zeker geschikt voor regenachtige dagen. Lees mijn uitgebreide review over het park hier.


Uitjes bij slecht weer Vakantie en slecht weer , dat is geen goede combinatie. Voor als je zin hebt in iets anders, geven we graag een Top met slecht weer uitjes. Natuurlijk in willekeurige volgorde. Je ontdekt zelf wel hoe lastig kiezen dit is.


Met de herfst komen niet alleen knisperende blaadjes en prachtige bossen, maar ook druilerige dagen en eeuwige regen. Wat te doen bij slecht weer ? Op zoek naar overdekte uitjes en activiteiten voor het hele gezin? Dan denk je vast meteen aan spelen in een indoorspeeltuin, een bioscoop of een dagje uit naar een subtropisch zwembad met glijbanen.


Het origineelste idee wint een paar regenlaarsjes voor kinderen naar keuze, uit te zoeken bij Fashionbootz. Ook met slecht weer is er bij Het Lierderholt in de omgeving genoeg te beleven! Kom naar Bounz voor een heerlijk uur bewegen en. Meer romantische uitjes voor bij slecht weer.


De bovenstaande uitjes zijn slechts een kleine selectie van romantische uitjes , die je kunt ondernemen bij slecht of koud weer ! Voor nog meer romantische uitjes die jullie kunnen ondernemen bij slecht weer kun je kijken en zoeken in onze selectie van romantische uitjes. Maar soms heb je ook wel eens zin om gewoon lekker thuis te blijven. Moeder-dochter slecht weer uitjes : 1. Waarschijnlijk gaat het in de herfst nog net niet lukken om op natuurijs te schaatsen, maar gelukkig hebben we zoiets als kunstijs.


Slecht weer uitjes

Wat ook te doen valt met slecht weer in Drenthe, is zwemmen bij Center Parcs De Huttenheugte in Dalen. In het subtropisch zwembad vind je een golfslagba meterba sauna, turbobruiners, kinder-doe-ba watervallen en verschillende glijbanen. We hebben net een heerlijke week achter de rug, maar als we heel eerlijk zijn is de zomer.


AGIMONT ADVENTURE IN AGIMONT (BE): op deze locatie vind je onder andere het grootste paintballterrein van ons land (waar je een potje low impact paintball kunt spelen en dus met minder blauwe plekken weer thuiskomt), maar ook een airsoft-speelterrein. Hieronder behandelen we een paar interessante suggesties voor dagjes uit bij slecht weer of regen. Deze uitjes zijn overdekt of niet afhankelijk van het weer.


Op deze manier kun je ook op die druilerige zondag of die regenachtige vrije dag nog gezellig weg samen of met het gezin. Of je nu een romantische overnachting wil plannen in Gelderland of dat je voor Valentijnsdag ideeën zoekt, hier is onze lijst met meest romantische uitjes en dingen om te doen in Gelderland voor (ook bij slecht weer ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts