donderdag 15 januari 2015

Assistentiewoning leuven

Residentie De Ark maakt deel uit van de wijk Tweewaters aan de Vaartkom in centrum Leuven. De Ark werd ontworpen door toparchitect Stéphane Beel en biedt ruime vooruitstrevende erkende assistentiewoningen. In residentie De Ark realiseert u de perfecte mix tussen uw privéleven en participatie in het wijkgebeuren.


Als bewoner van een assistentiewoning kan je er deelnemen aan een uitgebreid aanbod van ontspannende, vormende en dienstverlenende activiteiten. Er is overal een ontmoetingsruimte. Dit is een plek waar je als bewoner met elkaar of met familie kan afspreken voor een gezellige babbel en een drankje of een hapje.


Vlakbij het centrum van Linden worden weldra erkende assistentiewoningen (voorheen: serviceflats) opgericht met een verhuurgarantie van maanden. Hierin vind je meer details over een verblijf in een assistentiewoning van Ruelenspark. Seniorcity Herent, aangepast wonen in de omgeving van Leuven. Voor wie houdt van een bruisende en historische stad is Leuven ‘the place to be’.


Assistentiewoning leuven

Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. Dan volgt u eerst best de interne klachtenprocedure van uw assistentiewoning.


Een assistentiewoning mag u in geen geval verplichten om bepaalde diensten (zoals catering of thuiszorg) af te nemen. WZC Annuntiaten Heverlee V. Op deze website vindt U meer info over de assistentiewoningen die momenteel in aanbouw zijn op de site van de Zusters Annuntiaten van Heverlee en die op plan te koop worden aangeboden (onder de wet Breyne). Alle assistentiewoningen zijn rolstoeltoegankelijk.


Elke assistentiewoning omvat: Een mooie inkomruimte met akoestisch performante inkomdeur, lichtsensor en goodbye button. Een ruime leefruimte dat naadloos via schuiframen in verbinding staat met het terras. Een functionele leefkeuken naar het ontwerp van architect Beel. Eén of twee slaapkamers. Dijlehof, gelegen in de Minderbroedersstraat, voorziet assistentiewoningen.


U leeft en woont zelfstandig, maar u kan beroep doen op externe en interne diensten. Leuven bruist van initiatieven en activiteiten waaraan u kan participeren. Ook horeca en winkels liggen op wandelafstand. Leuven - In de nieuwe stadswijk Tweewaters aan de Leuvense Vaartkom wil projectontwikkelaar Ertzberg nu ook assistentiewoningen neerpoten.


Assistentiewoning leuven

Daar kunnen senioren zelfstandig wonen. Winkels, diensten, openbaar vervoer, een plek om elkaar te ontmoeten. Wie een dagje ouder wordt, heeft graag alle voorzieningen in de buurt.


Door Leuven Beachvolley wordt de vrijdagmarkt die dag verplaatst naar de Bondgenotenlaan, het Rector de Somerplein, het Margarethaplein, de Grote Markt, de Vanderkelenstraat, de Vital Decosterstraat, de Brusselsestraat, een deel van het Herbert Hooverplein en de zijstraten van het Mgr. Het nieuwe project wordt gerealiseerd in de eigendommen van. One of the main reasons for this strong position is the high number of publications, citations, collaborations with industry and patent filings.


Te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer: de bewoners van de rustig gelegen Residentie Botanic kunnen in alle comfort kiezen hoe ze op hun bestemming geraken. Via de Azijn Brussel en Antwerpen dichtbij, en in het nabijgelegen Puurs zijn er rechtstreekse treinen naar Mechelen, Leuven , Sint-Niklaas en Antwerpen. Opening hours of ING Bank in Leuven located at Bondgenotenlaan 31. Levenslang zelfstandig wonen.


Residentie Parkhof staat voor comfortabel wonen in een veilige en stijlvolle omgeving, met de vrijheid van zelfstandig wonen. Ons wooncomplex bestaat uit 1serviceflats die volledig zijn aangepast en biedt tal van aantrekkelijke mogelijkheden op vlak van zorg- en dienstverlening. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht assistentiewoning vlaams brabant, met prijzen vanaf € 155. U heeft interesse in de aankoop of huur van een erkende assistentiewoning ? UC Leuven -Limburg is the result of a partnership between two university colleges: UC Leuven and UC Limburg.


Despite being part of the same organisation, there are still some differences between the institutions. Bent u nog niet direct toe aan een assistentiewoning ? Wij zorgen in tussentijd voor een gratis zorgeloze verhuur, met opbrengsten vele malen hoger dan op de spaarrekening. Als u klaar bent kan u de assistentiewoning met zekerheid zelf betrekken.


Voor meer info vraag naar ons investeringsdossier. Bovendien is de flat volledig opgeschilderd en instapklaar. Kortom, een uniek aanbod! Neem gerust een kijkje op onze website: , indien u meer info wenst over dit project of indien u meer info wenst wat een assistentiewoning nu precies inhoudt.


Wenst u bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse? Present a portfolio of projects with contact, publication and exhibition details.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts