dinsdag 6 januari 2015

Verliefd op leraar test

Vele meisjes maken dit mee. Verliefd zijn op je leraar. Wil je weten wat je écht voor hem voelt? Dan is deze quiz perfect voor jou!


Ik behandel alle problemen die je tegenkomt op een middelbare school. Hoe dagen de leerlingen de leraar uit ? Ik ben Peter Hoefnagels ook wel bekend als Mr. Life Hack RIDDLES To Put Survival Skills To The True Test ! Deze waren nog lastiger dan ik had verwacht.


Abonneer of check de volgende links: Blog: ht. Brechtje is een echte studiebol en haalt altijd hoge cijfers. Ze heeft een hekel aan gym, maar gaat toch altijd met veel plezier naar de les. Milou is verliefd op gymleraar Marcel Eerkens.


Totdat ze Eerkens betrapt met een lerares Frans. Vergeet hem niet te delen via social media en een reactie achter te laten! Ben jij verliefd op je leraar ? Ik begrijp heel goed dat je even je hart wilt luchten, en dat je mij daarom een e-mail stuurt… Maar het zijn er zoveel geworden dat ik ze niet meer allemaal kan beantwoorden.


Test dan in vragen of je gevoelens kloppen of dat deze misschien verkeerd geïnterpreteerd zijn. Hee, ik heb deze test gedaan en er kwam uit dat ik op mijn leraar ben. Maar ik heb niemand om daar over te praten.


Verliefd op leraar test

Hoe vind ik zo een persoon. Het kan iemand van je eigen leeftijd zijn, je leuke hockeytrainer of je favo celeb. Een crush hebben op iemand is niet erg en je hoeft je er zeker niet voor te schamen! Vertel het niet tegen iedereen Als we verliefd zijn willen we dat het liefst van de daken schreeuwen. Dan ziet hij me een tijdje niet en dan denk ik ook: nu kan je opflikkeren.


Uiteraard geeft de indicatie die uit de test komt, jou wel méér duidelijkheid over wat hij voor jou voelt. Fleur is jaar en zit op de havo in haar eindexamenjaar. Maar als ze dit jaar voor het eerst economie van een nieuwe leraar krijgt, begint ze hem gelijk al wat leuk te vinden. Je ziet hem als de ideale man.


Verliefd op leraar test

Blijkbaar roept hij iets bij je op , waardoor jij deze gevoelens hebt. Het is een grote emotionele worsteling, maar inderdaad het is zoals je al zeieen fase, en gaat van zelf wel een keer over. Door gebruik te maken van Scholieren.


Hoii ik heb een redelijk lang verhaal te vertellen maar uiteindelijk komt het erop op neer dat ik wil weten of jullie denken dat mijn leerkracht verliefd is mij of me gewoon zijn favoriet vind :D ik ben trouwens en zit in het vijfde middelbaar. Mijn geheim is dat ik ongelofelijk verliefd ben op een lerares bij mij op school! Ik heb niet eens les van haar, maar ik vind haar gewoon z³ leuk. Ze is echt hartstikke aardig en grappig enzo. Read School kan best leuk zijn from the story verliefd op mijn leraar ? Onzekermeisje) with 4reads.


Verliefd op leraar test

Die vrijdag toen ik weer les van hem had ging ik weer vooraan zitten. Het gaat over een meisje dat hopeloos verliefd is op haar leraar. Ze probeert op allerlei manieren aandacht te trekken van hem.


Soms wil dat lukken en soms niet. Op het leerlingforum zijn er veel bijdragen over wat wel en niet zou kunnen en mogen als je verliefd bent op je leraar. Ik heb het hem verteld en we hebben besloten dat het allebei beter is dat we geen contact meer hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts