vrijdag 9 januari 2015

Spelregels trap er niet in

Trap er niet in als je dit hilarische spel met vieze gevolgen speelt! Doe een blinddoek om, laat de draaiwijzer draaien en loop zoveel stappen over de spelmat. Maar kijk uit, want er liggen bergjes bruine klei (in de vorm van drollen) op de mat!


Soms mogen de spelers drollen toevoegen, weghalen of anders neerleggen. Je betaalt pas bij de afhaling van je reservatie. Mening van de jury: Een hilarisch spel voor kinderen. Poep is altijd goed en spanning is altijd leuk. Het ziet er super leuk uit en je kunt er meteen mee spelen: uitleg is niet nodig.


Dan krijg je het spel ‘ trap er niet in’ van Hasbro Gaming, heel anders dan de meeste gezelschapsspelen die je gewend bent zoals bord- en kaartspelen die je aan tafel speelt. Dit speel je namelijk op de grond! Zoonlief zag dit spel tijdens de persdag op het kantoor van Hasbro en was er niet bij weg te slaan.


Daar ga ik vandaag wat leuks voor uitzoeken! Veel spelregels heeft dit spel niet. En bovendien staan op de draaischijf symbolen. Niet rennen houdt in dat er altijd één voet aan de grond blijft. Het belangrijkste is het plezier in het spelletje.


Kijk met de draaiwijzer hoeveel stappen je moet lopen, doe de blinddoek om en loop over de speelplaat. Negeer de pseudo-debater die deze tactiek hanteert, laat je niet warm wrijven en vervolgens diskwalificeren. Lach om de gedachte en ga over tot de orde van de dag. Dan gaat de lol er vanzelf vanaf.


Bij dit kinderspel doe je een blinddoek om en bepaalt de draaiwijzer hoeveel stappen je moet zetten op de spelmat. Zodra je gaat lopen, wordt het spannend want op de mat liggen bergjes bruine klei in de vorm van drollen. In dit laatste geval volgt er een vrije trap op de middenlijn.


Gaat de bal over de zijlijn dan wordt het spel hervat met een intrap op de plek waar deze over de zijlijn ging. Hierbij mag de speler die trapt niet in het veld staan. Raakt de bal het plafond dan volgt er een vrije trap op de plek waar de bal werd gespeeld. Je krijgt een grasveldje van een stevige plastic mat.


Daar moeten kinderen drollen op leggen. Voordat een kind geblinddoekt over het grasveld mag lopen, moet het draaien. Door te draaien bepaal je hoeveel stappen er gezet moeten worden. In dat aantal stappen moet het kind over het veld lopen.


Er zijn een paar belangrijke basis spelregels die zijn bepaald door de FIFA en deze voetbal spelregels zijn van toepassing bij elke vorm van competitie van het voetbal. Natuurlijk zijn er kleine verschillen tussen jeugdvoetbal en seniorenvoetbal. Rennen wordt bestraft met een indirecte vrije trap op de positie waar de speler is gestart met rennen. Dit geldt ook voor lichamelijk contact en slidings.


Komt de bal boven de heup dan krijgt de partij die hem het laatst heeft geraakt op die plek een indirecte vrije trap tegen. Er mag niet worden gescoord vanaf eigen helft. This feature is not available right now.


Please try again later. Behalve zoals beschreven in Regel 12. Als de verdedigende partij bij een vrije trap een muurtje neerzet van drie of meer spelers, moeten alle aanvallers minimaal één meter afstand houden van dit muurtje.


Spelregels trap er niet in

Als de aanvallers zich hier niet aan houden, volgt er een indirecte vrije schop voor de verdedigende partij. Als de bal rechtstreeks vanuit een doelschop, inworp of hoekschop komt dan spreken we ook niet van buitenspel. De grensrechter houdt in de gaten of er zich een buitenspelsituatie voordoet.


Vrije trap Als er een overtreding buiten het strafschopgebied wordt gemaakt, krijgt de gedupeerde partij een vrije trap. Hands of niet er is altijd veel discussie over. Ga ervan uit, dat het opzettelijk raken of spelen van de bal met de hand of arm niet mag en wordt bestraft met een directe vrije trap of een strafschop als de overtreding in het strafschopgebied wordt gemaakt. De toevoeging ‘opzettelijk’ is nu aangescherpt. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep.


Spelregels trap er niet in

Bij een vrije trap in de eigen zestien moet de bal niet langer eerst buiten de zestien zijn alvorens het spel hervat kan worden. Tegenstanders mogen wel niet binnen zestien komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts