vrijdag 19 juni 2015

Afmetingen brievenbuspost belgie

Afmetingen brievenbuspost belgie

Denk aan een boek, slippers, jurkje of cosmetica. Bij woningen met meer dan brievenbussen mogen de brievenbussen ofwel aan de voordeur ofwel op de benedenverdieping op een vlot toegankelijke en goed verlichte plaats worden aangebracht. Beste forumleden, PostNL hanteert voor brievenbuspost in Nederland een maximaal formaat van x 2x cm.


Weet iemand toevallig welke maximale formaten er in Belgie en Duitsland voor brievenbuspost worden gehanteerd ? Vind snel en eenvoudig de tarieven voor het versturen van brieven binnen Nederland en naar het buitenland. Maximale afmetingen brievenbuspost. In Nederland worden er eisen gesteld aan de afmetingen van een brievenbus.


De maximale afmetingen voor een brievenbuspost bedragen in Nederland: 3x 2x mm. Als je een pakket wilt opsturen met de post, dan mag dat niet grotere zijn dan deze afmetingen. De richtlijnen voor een goede ontvangst van uw post. De huidige posttarieven van Bpost in België per gewicht en aanvullende diensten. Per januari zijn de posttarieven voor brieven en pakjes weer eens flink opgetrokken.


Sinds de jaren gelden er voor brievenbussen bij woningen en kantoren allerlei regels, zoals bereikbaarheid en afmetingen. Een brievenbus mag niet meer dan m van de openbare weg verwijderd zijn (dit geldt niet voor flatgebouwen), moet bepaalde minimumafmetingen hebben (zie hieronder) en moet zich tussen en m hoogte bevinden. De gleuf van de brievenbus mag niet lager zitten dan meter van de grond. De hoogte van de brievenbus mag niet hoger dan meter zijn.


De voorkeurshoogte is meter. Het voordeel is de lagere verzendkosten en flexibele levertijden. TNTis de verzendtool die u nodig hebt voor een efficiënte bedrijfsvoering.


Afmetingen brievenbuspost belgie

Klanten besparen er elke dag tijd en geld mee. Daarom is myTNTzo populair. Of het nu een document, pakket of pallet is: wij leveren uw goederen op tijd op de plek waar ze moeten zijn. En met de nieuwe, verbeterde boekingstool, myTNT, is het gemakkelijker dan ooit om uw zending te boeken.


Binnen Nederland verstuur je een pakket al vanaf €95. En vanaf €bezorgen we ‘m over de grens. Je maakt je zending makkelijk online klaar voor vertrek. Onderstaand is voor verschillende pakketdiensten aangegeven wat de tarieven zijn voor pakketpost naar België.


Ook zijn voorwaarden zoals de verzendduur, het maximale gewicht en de maximale afmetingen samengevat. Pakket versturen naar België Pakketpost is anders dan gewone brievenbuspost. Let op dat je het pakket goed moet verpakken, en dat het niet zwaarder mag zijn dan kg. Voordelig post versturen via Voordeelpost. Kom meer te weten over de zakelijke feiten van België waarmee u handelt en raak vertrouwd met de verschillende handelspraktijken, culturen, douaneregels en economie.


De belangrijkste tarieven voor de verzending van post en pakketten binnen Nederland (volgens PostNL) of België (volgens bpost) en naar het buitenland (Europa of Wereld). Tips en een handig overzicht van de recente tarieven voor post binnen Nederland en Internationaal (naar het buitenland). Met DHL Parcel verstuurt u zowel pakketten als pallets met gemak door heel Europa. Met de betrouwbaarheid van een grenzeloos en hecht netwerk bent u altijd zeker van een goede levering bij uw klanten. Je brievenbusdoosje mag inclusief artikelen niet zwaarder zijn dan kg.


Online verzenden gaat beter met UPS. Nu kunt u sneller en makkelijker dan ooit pakketten verzenden en laten leveren. Pas uw meest gebruikte opties aan en sla ze op. U kunt prijzen aanvragen, betalen en etiketten afdrukken op ups.


Er is een minimumnorm met betrekking tot de afmetingen van de brievenbussen vastgesteld: De brievenbus moet voldoende groot zijn om een ongevouwen zending in C4-formaat (2mm bij 3mm) met een dikte van mm zonder beschadiging te ontvangen. De verzendkosten worden bepaald op basis van volume en de afmetingen van het poststuk, u kunt aan de bovenstaande gewichten geen rechten ontlenen voor de berekende verzendkosten. Brievenbuspost buitenland. In overleg bieden we ook de mogelijkheid om als brievenbuspost te verzenden naar het buitenland. In dit artikel behandelen we specifiek het brievenbuspakket.


Afmetingen brievenbuspost belgie

Vind PostNL dit najaar op tal van beurzen en events in België. Tarieven pakket Nederland. Benieuwd naar jouw voordelen? In de tabel vind je alle tarieven binnen Nederland (tot kg) op een rij.


Groeit jouw webshop, dan groeit het voordeel met je mee en veranderen de kosten per pakket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts