donderdag 18 juni 2015

Gsm nummer blokkeren

Of bent u uw gsm kwijt? Laat zo snel mogelijk uw simkaart en gsm blokkeren. Daarna kunt u gratis een nieuwe simkaart afhalen in een verkooppunt.


Gsm nummer blokkeren

Houd het serienummer van uw toestel bij de hand (Waar kunt u het serienummer van uw gsm terugvinden?). Telefoon, FaceTime, contacten: gebruik het i-symbool om contacten en nummers te blokkeren. Word je heel vaak gebeld door een bepaald nummer , van een verkoopdienst of iets anders?


Wil je dat deze ongewenste telefoontjes en berichtjes stoppen? Het is gratis voor uw gsm - nummer , maar u betaalt € 33. Wordt u bedreig gestalkt of gepest? Blokkeer het nummer via uw gsm.


Bekende telefoontjes blokkeren in Android. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Nummers uit het buitenland blokkeren. Het is niet mogelijk om alle nummers uit het buitenland te blokkeren.


Wel kun je zelf nummers blokkeren. Je leest bij ‘Een bekend telefoonnummer blokkeren ’ hoe dat moet. Een nieuw telefoonnummer: zo regel je dat! Heb je een telefoonnummer geblokkeerd?


Dan kun je door dit nummer niet meer worden gebeld. Open de Telefoon-app op uw apparaat. Tik op Oproepgeschiedenis. Uitgaande nummers blokkeren.


Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap. Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. Een nummer blokkeren op je mobiel. Telemarketeers, politieke partijen en andere onwelkome telefoongasten kunnen zeer storend zijn door hun slecht getimede telefoontjes.


Als je af wilt komen van deze telefoontjes, dan zijn er verschillende. Hiermee open je het logboek. Zoek het nummer dat je wilt blokkeren. Scrol naar onder en naar boven om het nummer te vinden.


Ken je wel het nummer , maar weet je niet wie precies achter de ongewenste oproepen zit? Dan kan je klacht indienen bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie. Zij zoeken dan de gegevens van de beller voor jou op. Je neemt nadien best ook nog contact op met de politie.


Gsm nummer blokkeren

Wanneer je ons contacteert om je simkaart te blokkeren , kunnen we ook je toestel blokkeren. Als je een aangifte doet bij de politie, blokkeren ze je toestel gewoonlijk niet. Bezorg ons het serienummer of IMEI- nummer van je toestel en wij doen het nodige om te vermijden dat iemand ongewenst je gsm of tablet gebruikt. Je blijft altijd bereikbaar voor bellers die hun nummer wel meezenden. Een heer die Engels spreekt met een (zwaar) Indisch-achtig accent beweert dat hij belt in naam van Microsoft.


Op dit moment was het mij al duidelijk dat dit scam was omdat ik eerder Linux en OSX gebruiker ben. U kunt telefoonnummers, contacten en e-mailadressen blokkeren op uw apparaat. U kunt ook iMessages van onbekende afzenders filteren en iMessages rapporteren die eruitzien als spam of reclame. Je kan ook een kijkje nemen op onze online configuratietool.


Daarvoor kan je terecht in je dichtstbijzijnde Orange-shop. Dat IMEI- nummer staat op de verpakking van je toestel en het aankoopbewijs. Contacteer onze klantendienst zo snel mogelijk om je simkaart te laten blokkeren.


Als je een telefoonnummer wilt blokkeren , moet je eerst kijken of het een privénummer (onbekend) of normaal nummer is. Een onbekend telefoonnummer is moeilijk te blokkeren. Daarbij blokkeer je alle onbekende telefoonnummers en soms kan daar een nummer tussen zitten die je eigenlijk wel nodig hebt. Telefoonnummer blokkeren - welke mogelijkheden zijn er? Er kunnen meerdere redenen zijn om een telefoonnummer te willen blokkeren.


Het kan voorkomen dat u ongewenst veelvuldig wordt gebeld door iemand met een bepaald nummer. Maar het blokkeren van een nummer kan ook heel goed een preventieve actie zijn ter voorkoming van hoge telefoonkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts