donderdag 18 juni 2015

Chatbericht verwijderen messenger

Veeg naar links over het gesprek dat je wilt verwijderen. Tik op Verwijderen of Chat verwijderen. Een chatbericht of foto verwijderen : Open vanuit Chats een gesprek. Houd je vinger op het chatbericht dat of de foto die je wilt verwijderen. Naast het verwijderen van chatbericht , is het ook mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen.


Chatbericht verwijderen messenger

You can delete messages, conversations and photos from your inbox. Als je chatberichten of gesprekken uit je Postvak IN wilt verwijderen , plaats je de muisaanwijzer op het chatbericht of gesprek en klik je op Verwijderen. To delete messages or conversations from your inbox, hover over the message or conversation and click Delete.


Deze kan je nu gewoon verwijderen. Maar nu krijgen gebruikers dezelfde macht in handen, en kunnen. BRENG DE GROEP BIJ ELKAAR - Maak samen plannen met polls, deel je locatie of deel de rekening en nog veel meer.


Open het gesprek dat je wilt verwijderen. Plaats de muisaanwijzer op het gesprek dat je wilt verwijderen en klik op. Je kunt een Parro- chatbericht verwijderen als je deze zelf verzonden hebt. Afhankelijk van welke app je gebruikt werkt dit net iets anders. Op de Android- en iOS-app navigeer je naar het bericht en vervolgens veeg je het bericht naar links.


Er komt dan van achter het bericht. De volgende instelling bepaald of iedereen een bericht kan sturen. Jachthaven zuid holland te koop u doorgaat met het gebruik van deze site zullen we aannemen dat u tevreden met het bent. Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. Er moeten wel een paar vragen beanwoord worden. U kunt kiezen tussen verzenden of ontvangen berichten die u wilt verwijderen. Andere mensen in de Hangout kunnen de geschiedenis echter nog wel zien. Het klinkt allemaal een beetje spannender dan het in werkelijkheid is.


Vanaf dinsdag heeft iedereen de mogelijkheid om een bericht vanuit hun gezichtspunt en een hele groep te verwijderen. Wil je graag afkomen van beschamende berichtjes of wil je iemand vergeten waar je vaak contact mee hebt gehad? Je kunt snel elk bericht dat je hebt verstuurd of ontvangen wissen van je account. Het is niet nodig om post voor post en allelangs te gaan om berichten uit het verleden te verwijderen.


Instantly reach the people in your life—for free. VOLLEDIGE facebook chat zodat de chat ook niet meer te zien is bij de persoon bij wie je chat? Nieuwe functie kan nog wel even duren. Hoe de ‘wisknop’ precies gaat werken, en of de ontvanger toestemming moet geven om verstuurde berichten te wissen, is echter nog niet duidelijk.


Ook wanneer de nieuwe functie beschikbaar komt, is niet bekend. Als je de Archiveren selectie neemt dan raak je inhoud kwijt in je checklijst, maar is dit weer makkelijk toegankelijk in de toekomst. Als je voor de Verwijderen optie kiest, gaat de inhoud voorgoed verloren. Dan kan je het tijdelijk uitschakelen, oftewel deactiveren.


Hoe dit alles in zijn werk gaat, lees je in dit artikel. Install the apps again and login your account as previous sessions will end. Om iemand uit een gesprek verwijderen ga je eerst naar het betreffende gesprek toe.


Hier staat een lijstje van mensen die op dit moment in het gesprek zitten. Zoek de persoon op die je wilt verwijderen en klik op de blauwe stipjes die achter zijn of haar naam staan. But if you with mobile then it will be hard to delete. Messenger account deactivation is not easy.


Er wordt nog eens ter bevestiging gevraagd of je het gesprek wilt verwijderen. Je ziet nu ook dat het gesprek bij jou zal verdwijnen maar dat het niet verwijderd is uit het postvak van anderen. Het privébericht (of chatbericht ) is verwijderd.


Radar legt uit hoe het werkt. Dat betekent dat ze versleuteld worden op het moment van versturen, en weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts