dinsdag 9 juni 2015

Singles day korting

Singles day korting

Singles day korting is wereldwijd dé grootste shopdag van de wereld. Op deze pagina vind je een overzicht met deelnemende webshops en hun aanbiedingen tijdens singles day. We updaten deze pagina regelmatig zodra er nieuwe kortingen of deals bekend gemaakt zijn. Je zult dus op de dag zelf op koopjesjacht moeten. Om het je wat makkelijker te maken is hiervoor deze website ontwikkeld.


Although it began as an Asian tradition, more and more UK stores are taking the opportunity to boost their sales with a range of attractive discounts. Ze waren het beu dat er geen speciale feestdag was voor happy singles en besloten om er zelf eentje in leven te roepen. This year a stack of retailers such as AliExpress by Alibaba, Esprit, YOOX and Jurlique are offering some amazing discounts. You can get up to off designers like Saint Laurent, Alexander Wang and Tom Ford.


Omdat deze dag oorspronkelijk was gericht op het geven van een cadeautje aan jezelf, geven webshops vooral korting op producten die je gemakkelijk voor jezelf koopt. Singles Day is here, the biggest online shopping day of the year! Click here to subscribe to Jysk. Chinese jongeren en vrijgezellen mannen genieten van de extra korting. SinglesDay 50five singles day korting (maandag november).


Speciaal gekozen vanwege de enen, omdat de wordt gezien als het symbool van alleen zijn. Van origine speciaal voor singles , maar ook met een relatie kun je maandag los in déze winkels! Dit zijn alle mooie kortingen die je niet. Deze actie is geldig vanaf nu tot en met november.


Shop je favoriete items met korting. Vandaag is het Singles ’ Day. Dat doen ze door cadeautjes te kopen voor zichzelf of voor vrijgezelle vrienden. Dit weekend hebben heel veel winkels superveel korting vanwege een nieuwe feestdag! Bekijk ook onze aanbiedingen met €1korting.


Singles day korting

The shopping blitz also. Check hier waar jij op korting krijgt én waarop! Aqua Laser Elektrische stoffer - Happy Socks (- ) - XXL Airfryer - Luchtzuiveraar - Slijpmachine. Dit is ook het uitgelezen moment om een goede vriend of vriendin met een klein gebaar in het zonnetje te zetten. Met een kado tot euro voor heren of voor dames, bijvoorbeeld.


Maar dat vier maal een één korting geeft is hier niet tot nauwelijks bekend. Dat is het ideale moment om jezelf in de bloemetjes te zetten! Het grootste koopmoment ter werel nu een heel weekend lang in België. Track elected officials, research health conditions, and find news you can use in politics.


Deals voor jou, en jou alleen. Op deze speciale pagina kun je allerlei aanbiedingen bekijken die alleen vandaag geldig zijn. Match Members Are 3X More Likely To Find a Relationship. Try Match for Free To day ! Dat is meer dan alle winkels, zowel online als offline, in Amerika bij elkaar op Black Friday.


Deze dag voor de vrijgezellen staat nog in de kinderschoenen. Categories: Sport Fashion. Alibaba looking to expand global reach of the event. GMT), putting the event on track to.


Het is ooit begonnen als protest tegen Valentijnsdag. In korte tijd is het uitgegroeid tot een van de meest populaire feestdagen wereldwijd. Tijdens deze dag vier je single zijn en het is in China vooral erg populair onder jongeren. Daarnaast staat de dag in het teken van socializen. De ene webshop geeft kortingen van – , terwijl de ander tot wel korting geeft.


Er zijn zelfs winkels die nog een stapje verder gaan en met kortingen tot stunten. Ook geldig op afgeprijsde artikelen! Voorwaarden Er geldt een minimaal bestelbedrag van €75.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts