donderdag 25 juni 2015

Gemeentehuis lommel openingsuren

Gemeentehuis lommel openingsuren

Voor de officiele openingsuren bezoekt u de officiele website van het stadhuis van Lommel. De stad Lommel gaat over tot de verkoop van een aantal bouwkavels gelegen in de verkaveling “Kempensestraat – fase 1”. Toerisme Lommel Uit in.


Je moet je nieuwe rijbewijs afhalen binnen de maanden na aanvraag. Zoniet wordt het conform de wetgeving geannuleerd. Brasserie Stadhuis (voorheen De Mert) is gelegen in het bruisende hart van Lommel , aan het Marktplein. U kan bij ons terecht voor alles van een kopje koffie tot een uitgebreid diner. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kan genieten, in een gezellige omgeving.


U kan te allen tijde gebruik maken van ons overdekt en verwarmd terras. De dienst burgerzaken is ook open op maandag van tot u. Ook de koopzondagen en koopavonden van tavernes in Lommel zijn terug te vinden in dit handig overzicht. Openingsuren ACV-dienstencentrum Lommel in Lommel.


Gemeentehuis lommel openingsuren

Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en feestdagen te vinden, alsook contactgegevens en adresgegevens van de Delhaize in Lommel. Adres en openingsuren Adres en openingsuren. Lommel bouwt mee aan het netwerk van Vlaamse en Brusselse openbare bibliotheken. De openingsuren van CM - Christelijke Mutualiteit in Lommel met adres Kerkplein 15. Een overzicht van al de winkels en handelszaken in Lommel met hun openingsuren , adresgegevens en contactgegevens.


Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser. De officiële website van de gemeente Pelt. Daarnaast vindt u ook de winkels open op zondag en de koopzondagen in Lommel. Een digitaal loket, meer dan 1paginas informatie en een kalender, allemaal tot uw beschikking. Book online, Pay at Hotel.


Quick, Simple, Easy to Use. Easy, fast and secure booking! New deals listed every day! Your booking instantly confirmed! Vergelijk bedrijven in de regio Lommel Lommel , Overpelt, Neerpelt, Leopoldsburg,.


Terug naar startpagina. Deze winkel is geplaatst in de categorie Supermarkten. Let op: in het gemeentehuis heeft enkel de onthaalbalie openingsuren.


Alle andere diensten in het gemeentehuis werken op afspraak. Contactgegevens van alle diensten Overzicht van alle gemeentelijke diensten. Via bovenstaande knop raadpleeg je de contactgegevens en openingsuren van alle gemeentelijke diensten. Kinderen zien een afbeelding die een thema uitbeeldt: fantasie, dieren, noem maar op.


Swipen ze rechts, dan is het hun ding, swipen ze links, dan is het niets voor hen. Gemeentehuis - lokaal 00. Toon meer openingsuren Kies een datum.


Gemeentehuis lommel openingsuren

Voor alle zaken die langer dan vijf minuten in beslag nemen, moet u op voorhand een afspraak maken. Het gemeentehuis is open op Maandag van 9u tot 12u Dinsdag van 9u tot 12u Dinsdag van 15u tot 19u(burgerzaken) Dinsdagavond van 17utot 19u(grondgebied) Woensdag van 9u tot 12u Donderdag van 9u tot 12u Vrijdag van 9u tot 12u. Om wachtrijen te vermijden en een vlotte, discrete behandeling van uw vraag maakt u best vooraf. Lommel Het nieuwe sportcomplex De Soeverein met het zwemba de tennishal en de brasserie gaat op oktober officieel open. Zoeken naar alle winkels zondag open in lommel.


De meeste loketten in het stadskantoor werken op afspraak. Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Afhalen kan meestal zonder afspraak.


Bekijk openingsuren stadskantoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts